VÜCUDUNA AY VE YLDIZ DÖVMESİ YAPTIRDI

İNGİLİZLER’in dünyaca ünlü top modeli Kate Moss’un, fırsat buldukça tatil yapmak için geldiği Türkiye'ye hayranlığı nedeniyle vücuduna ay yıldız, kuş, kalp ve deniz çıpası dövmeleri yaptırdığı ortaya çıktı.

18 Ekim 2012 Perşembe 15:21
VÜCUDUNA AY VE YLDIZ DÖVMESİ YAPTIRDI

 Ünlü modelin tatil için geldiği Bodrum'da iki ünlü firmayla gelecek yıl reklam anlaşması için görüşme yaptığı da belirtildi.

Geçen hafta Türk modacı Rıfat Özbek’le Bodrum'a tatile gelen 38 yaşındaki Kate Moss'un Türkiye hayranlığı nedeniyle vücuduna çeşitli dövmeler yaptırdığı ortaya çıktı. Moss, kişisel sitesinden yaptırdığı dövmelerin fotoğraflarını yayınladı. Moss'un sağ el bileğine deniz çıpası, sol eline kalp, bel bölgesine iki kuş, sağ ayak bileğine yıldız ve sol ayak bileğine de ay dövmeleri yaptırdığı görüldü. Bodrum'da kaldığı sürece gözlerden uzak tatilini sürdüren Kate Moss'un, İstanbul merkezli biri altın diğeri son yıllarda inşaat sektöründe çok büyük bir atılım yapan ünlü bir şirketin üst düzey yöneticileriyle bir araya geldiği, reklam çalışması için ön anlaşmalara varıldığı, gelecek yıl İstanbul'da kamera karşısına geçme konusunda karar vermek üzere olduğu öğrenildi.



yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol