Vildan Atasever kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne, biyografisi

Vatandaşlar tarafından merak edilen isimler arasında Vildan Atasever Şenol geliyor. Yasak Elma dizisinde Aysel karakterini canlandıran Vildan Atasever hakkında araştırılan soruların yanıtlarını sizler için derleedik. Peki, Vildan Atasever kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Vildan Atasever'in hayatı, kariyeri ve biyografisi ile ilgili bilgiler haberimizde...

25 Ekim 2021 Pazartesi 21:46
Vildan Atasever kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne, biyografisi

Yasak Elma'Aysel' Vildan Atasever kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Vildan Atasever gündemin merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Peki, Vildan Atasever kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Vildan Atasever'in hayatı ve biyografisi!

VİLDAN ATASEVER KİMDİR?

Vildan Atasever (d. 26 Temmuz 1981, Bursa), Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

Vildan Atasever doğum tarihi : 26 Temmuz 1981

Vildan Atasever kaç yaşında : 40 yaşında

Vildan Atasever nereli : Bursa

Vildan Atasever mesleği ne : Dizi ve sinema oyuncusu

1981'de Bursa'da beş çocuklu Erzurumlu bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Bahçelievler Gürsoy Koleji'nde, lise öğrenimini Cihangir Koleji'nde tamamladı. 15 yaşında amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başladı. Vildan Atasever, İsmail Hacıoğlu ile 2010 yılında evlendi. 4,5 yıl evli kaldıktan sonra 21 Ocak 2015 tarihinde karşılıklı anlaşmayla boşanmışlardır.

VİLDAN ATASEVER EVLENDİ Mİ?

Mehmet Erdem ile Vildan Atasever, İstanbul'da bir otelde gerçekleşen törenle nikah masasına oturdular. Ünlü çiftin mutluluğu nikah sırasında çekilen fotoğraflara yansıdı. 

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan oyuncu Vildan Atasever ve müzisyen Mehmet Erdem, aile arasında kıyılan sade bir nikahla hayatlarını birleştirdi.

Gelin ayakkabısının altına bekar arkadaşlarının ismini yazdığı anları paylaşan Atasever, paylaşımına ''Kızlar ben hazırım, bekliyorum'' notunu düştü.

İstanbul'da bir otelde gerçekleşen nikaha sınırlı sayıda davetli katıldı. Beşiktaş Belediyesi tarafından kıyılan nikahta çiftin şahitliklerini Bahadır Yenişehirlioğlu ve yakınları üstlendi. Vildan Atasever, Arzu Ayar imzalı sade bir gelinlik giyerken Mehmet Erdem'in tercihi siyah bir takım elbise oldu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol