Uras Benlioğlu kimdir, Uras Benlioğlu nereli, kaç yaşında?

Uras Benlioğlu kimdir? Youtube hazırladığı içerikler ile videoları milyonlar izlenen Uras Benlioğlu vatandaşlar tarafından en çok merak edilen kişi oldu. Peki, Uras Benlioğlu kimdir? Uras Benlioğlu kaç yaşında, aslen nerelidir?

26 Ekim 2021 Salı 21:05
Uras Benlioğlu kimdir, Uras Benlioğlu nereli, kaç yaşında?

Uras Benlioğlu kimdir? Youtube videolarıyla geniş kitlelere ulaşan Uras Benlioğlu son dönemde vatandaşlar tarafından en çok merak edilen isimler arasında yer almaktadır. Ünlü Youtuber ile ilgili vatandaşlar internette en çok "Uras Benlioğlu kimdir? Uras Benlioğlu kaç yaşında, aslen nerelidir?" sorularını aratmaktadır.

URAS BENLİOĞLU KİMDİR?

Uras Benlioğlu, 16 Şubat 1982 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'den mezun olmasının ardından televizyona dünyasına adım atmıştır. Bu dönemde haber seslendirme, öğle haberleri spikerliği ve muhabirlik yapmıştır.

2014 yılında habercilik mesleğine ara verdikten sonra 'Tamam mıyız?' ve 'Muhteşem Yüzyıl' gibi projelerinin kamera arkası belgesellerini hazırlamıştır. Ürün inceleme/eğlence içeriklerine sahip Youtube kanalıyla ismini geniş kitlelere duyurdu.

9 Eylül 2012 yılında Rana Benlioğlu ile nikah masasına oturan Uras Benlioğlu "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?" isimli sinema filminde rol aldı.

Uras Benlioğlu, son olarak Acun Ilıcalı'nın son projesi olan Exatlon yarışmasında yer aldı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol