Taner Ölmez ve Ece Çemişoğlu'ndan bebek geliyor

Uzun yıllardır aşk yaşayan Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu, geçtiğimiz haziran ayında nikah masasına oturmuştu. Çiftten müjdeli haber geldi. Anne-baba olmaya hazırlandığı öğrenilen çiftin ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün saymaya başladığı öğrenildi..

14 Ekim 2021 Perşembe 13:47
Taner Ölmez ve Ece Çemişoğlu'ndan bebek geliyor

Son olarak final yapan 'Mucize Doktor' dizisinde rol alan Taner Ölmez, meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile Kemerburgaz'da düzenlenen törenle nikah masasına oturmuştu.

tv100'de yer alan habere göre; geçtiğimiz haziran ayında mutluluğa 'evet' diyen oyuncu çiftten güzel haber geldi. İkili, anne-baba olmaya hazırlanıyor.

Mutlu bir beraberlik sürdüren Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez'in, ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün saymaya başladığı iddia edildi.

Ölmez, geçtiğimiz günlerde eşiyle birlikte yer aldığı bu fotoğrafı Instagram hesabından yayınlamıştı. Çeşmioğlu'nun karnının büyümeye başladığı görülmüştü.
Öte yandan Taner Ölmez, Kasım 2020'de 29 yaşına basan Çeşmioğlu'nun doğum gününü, sosyal medyada yaptığı paylaşımla kutlamıştı. Güzel oyuncunun fotoğrafını yayınlayan Ölmez, "İyi ki doğdun, iyi ki..." notunu yazmıştı.

2002 yılında 'Çocuklar Duymasın'da oyunculuğa adım atan 30 yaşındaki Ece Çeşmioğlu; daha sonra 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Söz' ve 'Tutunamayanlar' dizilerinde rol almıştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.10.2021 17:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol