SOKAKTA SAC DEFİLESİ

Adana'da bir bayan kuaförü, sıra dışı saç modellerini düzenlediği defile ile tanıttı.

21 Mart 2011 Pazartesi 16:51
SOKAKTA SAC DEFİLESİ
Adana'da dün akşam açılışı yapılan Fabrika Kuaför Salonu, Türkiye'nin ünlü top modelleriyle sıra dışı saç modellerini tanıttı. Düzenlenen sokak defilesinde Tuba Altıntop, Aysu Baceoğlu, Simge Tertemiz, Elif Ece Uzun ve yerel mankenler, tanıttıkları birbirinden ilginç saç modelleri ile izleyenlerden tam not aldı. Havanın yağışlı olmasına aldırış etmeyen Adanalılar, defileye büyük ilgi gösterdi. 

Fabrika Kuaför Salonları'nın halka kaliteyi uygun fiyata sunmak amacıyla açıldığını belirten kuaför dükkanının sahibi Mesut Özcan, "Ünlüleri Adanalılarla buluşturmak bizleri de sevindirdi. Fabrika'yı Adanalıların hizmetine sunduğumuz için mutluyuz. Adanalıları Fabrikalarımızda güzelleştireceğiz. Ünlüleri zaman zaman Adanalı sanatseverlerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi. 

Yaklaşık 100 saç modelinin tanıtıldığı görkemli defilede, saçtan elbise yoğun ilgi gördü. Manken Simge Tertemiz, "Elbisemi tarayıp fönleyerek sahneye çıkıyordum. Saçtan elbiseyi taşımak beni farklılaştırdı" dedi. Adanalıların büyük ligi gösterdiği ilginç saç defilesinin ardından ünlü model ve sanatçı Aysu Baceoğlu, bir de mini konser verdi.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol