ŞEVVAL SAM İZMİR İÇİN SÖYLEYECEK

Konak Belediyesi’nin daveti üzerine 15 Nisan’da Alsancak Vapur İskelesi önünde sahne alacak olan Şevval Sam, sevilen şarkılarını bu kez İzmirliler için söyleyecek. Ünlü sanatçı sevenleriyle hasret giderecek.

14 Nisan 2011 Perşembe 18:24
ŞEVVAL SAM İZMİR İÇİN SÖYLEYECEK

 

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, İzmirlileri ünlü sanatçılarla buluşturmaya devam edeceklerini, ücretsiz gerçekleştirilen konserlere 7’den 70’e herkesi beklediklerini söyledi.

Alaturka, Karadeniz ve etnik müzikten sonra arabesk müziğe de el atan Şevval Sam,  son albümü “Has Arabesk”le Türkiye’yi 70’lerin arabesk müziğiyle tekrar buluşturuyor. Kendine has yorumuyla Türkiye’nin 30’lardan, 90’lara kadar uzanan sosyo-politik tarihine de ışık tutan ve akademik bir araştırmaya da dayandırılan “Has Arabesk” albümünde hiçbir elektronik enstrüman kullanılmamış.

 Orhan Gencebay’dan, Ferdi Tayfur’a, Gülden Karaböcek’ten, Esengül ve Müslüm Gürses’e kadar dönemin ikon haline gelmiş arabesk sanatçılarının, arabesk tarihinde iz bırakmış şarkılarına yer verildiğini belirten güzel sanatçı, Alsancak Vapur İskelesi’nde vereceği konsere tüm İzmirlileri beklediğini söyledi. Konser akşam saat 20.30’da başlayacak.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol