Seda Sayan'dan Fransız Askılı Poz!

“Fransız askısı” adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren 57 yaşındaki Seda Sayan, Instagram hesabından bunu paylaşması gündeme oturmuştu...

10 Ekim 2020 Cumartesi 07:51
Seda Sayan'dan Fransız Askılı Poz!

Fransız askısı” adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren 57 yaşındaki Seda Sayan, Instagram hesabından bunu paylaşması gündeme oturmuştu.

Seda Sayan yüzüne yapılan uygulamanın ardından Instagram hesabından dikkat çeken fotoğraflar da paylaştı.

Türkiye İçişleri Eski Bakanı ve Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu ile bir yemek yiyen Seda Sayan, bu yemekten paylaşımlar yaptı.

Sayan paylaşımına ise “Canım, kıymetlim değerli büyüğüm sayın bakanımız #abdulkadiraksu ve canım kardeşim #murataksu güzel eşi @caglashnaksu ile akşam yemeği” ifadelerini ekledi.

İşte o fotoğraflar:

FRANSIZ ASKISI NEDİR

Fransız yüz askısı ameliyatsız yüz germe olarak literatürde yerini aldı. Klasik yüz germeye nazaran kesi olmadan yapılan, daha hızlı ve daha az komplikasyona sahip bir uygulamadır. Fransız Askı olarak tabir edilen, kırçıllı dokuya sahip ipler sayesinde yüz bölgesindeki elmacık, gıdı, çene, kaş, boyun gibi bölgeleri daha ön plana çıkarak sarkan derinin yukarı doğru toplanması hedeflenir. Bu fiziksel sonucun yanı sıra askı uygulaması ile birlikte uygulama alanında kolajen dokusu üretimi de tetiklenmektedir.





Son Güncelleme: 10.10.2020 07:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol