'Seda Sayan-Çağlar Ökten boşanıyor diyorlardı, kutlama yaptılar

Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında sürpriz şekilde nikâh masasına oturan Seda Sayan, eşiyle birinci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım yapan Sayan'a, Ökten'den cevap gecikmedi.

24 Nisan 2023 Pazartesi 13:16
'Seda Sayan-Çağlar Ökten boşanıyor diyorlardı, kutlama yaptılar

Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile nisan 2022'de dünyaevine giren Seda Sayan, geçtiğimiz sene eşini dinlemek için konser işleri almadığını söylemişti.

Sayan, konuyla ilgili; şu açıklamayı yapmıştı:

Merhaba arkadaşlar, sizi gördük iyi olduk. Bizler iyiyiz, benim işlerim, Çağlar'ın sahneleri oluyor. Ben de gidiyorum her sahnesine, doyasıya eğlenip kurtlarımı döküyorum. Çağların sesine de, sahnesine de bayılıyorum ben. Kendim bu aralar sahne almıyorum. Sadece eşimin sahnesini izlemek, onu dinlemek için konser işi almıyorum.

Seda Sayan ile Çağlar Ökten, sonrasında ise kavga ettikleri iddialarıyla gündeme gelmişti.

Çıkan kavgada Ökten’in evin camını kırdığı, güvenlik amacıyla barikat kurtulduğu öne sürülmüştü.

Seda Sayan, sosyal medyada hızla yayılan dedikodulara TV8'de yayınlanan '2. Sayfa' programında cevap vermişti. Olayın perde arkasını anlatan Sayan, şunları söylemişti:

Biz hafta sonu Hatay’daydık, dönmemiz akşam dokuzu buldu. Valizleri yerleştirdiğimiz odaya girdim bir baktım evin camı patlamış... Hemen odaya Çağlar’ı çağırdım, ‘Nazara bak, koca balkon camı patlamış’ dedim. Evi temizleyen bir görevli vardı, sabah geldiğinde ona sordum. ‘Ben buradayken bir şey olmadı. Olsa toparlardım’ dedi. Konu orada kapandı. Her gün el ele çıkıyoruz resepsiyondan. Nereden çıktı bu haberler anlamadım.

1İNCİ YILIMIZ KUTLU OLSUN SEVGİLİM

"YAV HE HE" 

60 yaşındaki ünlü isim, geçtiğimiz ay eşiyle katıldığı bir gecede boşanacakları iddialarının sorulması üzerine ise "Yav he he" diyerek ilginç bir cevap vermişti.

"1'İNCİ YILIMIZ KUTLU OLSUN SEVGİLİM" 

Sayan, son olarak 3.4 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından eşi Çağlar Ökten ile evlilik yıl dönümlerini kutladı. hesabının hikayeler bölümünden eşiyle çekilen bir karesini yayınlayan ünlü isim, kalp emojisi ve Ebru Gündeş'in 'Beyaz' şarkısını eklediği paylaşımına; "1'inci yılımız kutlu olsun sevgilim" mesajını yazdı.

Aynı paylaşımı kendi 84.1 bin takipçisi bulunan sayfasından yayınlayan Ökten ise "Birlikte bir ömür sevgilim" notunu yazdı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol