RUSLAR TİMATİ İLE COŞTULAR...

Kemer'de Rus turistler Timati ile coştu...

06 Mayıs 2011 Cuma 22:53
RUSLAR TİMATİ İLE COŞTULAR...

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde gece kulüplerinden Kemer Aura'da sezon açılışında Rusya'nın sevilen şarkıcısı Timati sahneye çıktı. Kulübün tamamen dolduğu gecede, Rus turistler sabaha kadar eğlendi.

Turizmin gözde merkezi Kemer'de Rus turistlere yönelik düzenlenen gecelerde, turistler sabaha kadar canlı müzik eşliğinde eğleniyor. Turizm sezonunu açan gece kulüpleri, düzenledikleri organizasyonlarla turistlerin ilgi odağı oluyor. Rusların sevilen şarkıcısı Timati, Kemer'in gözde gece kulüplerinden Club Kemer Aura'da sahneye çıktı. Biletleri günler öncesinden tükenen Timati konseri için kulüp, konserden saatler önce tamamen doldu. Konserde izdiham yaşanmaması için kulübün güvenlik görevlileri büyük çaba sarf etti. 02.30'da sahneye çıkan Timati için güvenlik görevlileri çevresinde sıkı önlemler aldı.

Sabahın ilk ışıklarına kadar sahnede kalan Timati, eski ve yeni şarkılarından oluşan geniş repertuvarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Timati hayranı Ruslar, bu anı ölümsüzleştirmek için birbirleriyle yarıştı.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol