NURAY HAFİFTAŞ ŞOKE OLDU!

Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Nuray Hafiftaş, Ardahan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıl dönümünde Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda sahne almak için geldiği Bursa'da şok yaşadı.

06 Mart 2011 Pazar 20:29
NURAY HAFİFTAŞ ŞOKE OLDU!
Yeğeni olduğunu iddia eden Huriye Kaya (31), Nuray Hafiftaş'ın yürüdüğü sırada önüne atladı. Kısa bir şok yaşayan Hafiftaş, genç kızın, "Hala, ne olur annemi görmeme izin ver" demesi üzerine hemen oradan uzaklaştı. Genç kızın hayranı olduğunu ileri süren Hafiftaş, "Sen git televizyonlara çık" dedi. 

Konu ile ilgili sorulara cevap vermeyen Nuray Hafitaş'ın sinirlendiği gözlerden kaçmadı. Nuray Hafiftaş'ın abisi Güray Hafiftaş'ın kızı olduğunu iddia eden Huriye Kaya ise, "Ben 1,5 yaşında iken annem Güray Hafiftaş ile evlendi. Şu an İstanbul'da yaşıyorlar. Nuray Hafiftaş ile babam Güray Hafiftaş, annemle görüşmeme izin vermiyor. Nuray Hafiftaş her ay bana sus payı olarak para gönderiyor. Bu paralara ait tüm belgeler bende mevcut. Halam bana, 'Bu konuda konuşma, bizim şerefimizi düşün. Sana para yolluyorum. Annen ile görüşmeyeceksin' diyor. Ben bu parayı istemediğimi defalarca söyledim. Annemi 30 yıldır görmüyorum. İkiz kardeşim Cumhur Kaya ile birlikte yıllardır annemle görüşmek için mücadele ediyoruz. Halamın buraya geleceğini öğrenince, koşarak kulise geldim. Kendisiyle görüşmek istediğimi ilettim. Beni tanımadığını söyleyerek kabul etmedi" şeklinde konuştu. 

Annesiyle sadece bir kez İstanbul'da görüşebilme imkanı bulduğunu, bu görüşmeyi duyan Nuray Hafiftaş tarafından kovulduğunu ifade eden Kaya, "Halamın haberi olmadan gizlice annemle buluştum. Bunu öğrenince halam bu olaya çok kızdı ve beni apar topar oradan uzaklaştırdı. Ben, annemi görmek, onunla konuşmak, anneme karşı olan hasretimi dindirmek istiyorum. Bu benim en doğal hakkım" dedi. 

Kısa bir süre Nuray Hafiftaş'ı sahne kenarından izleyen Huriye Kaya gözyaşları içinde salondan ayrıldı.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol