Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'a Zehir Zemberek Sözler

Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla şaşırttı. Rahatsızlığı süresince kendisini arayıp sormayan Seda Sayan’a yüklenen Mehmet Ali Erbil, “60 yıldır herkesi korkutmuş” sözleriyle bombaları ardı ardına patlattı. Katıldığı canlı yayında da sözlerinin arkasında duran Erbil, Seda Sayan’ı adeta topa tuttu!

16 Haziran 2021 Çarşamba 11:42
Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'a Zehir Zemberek Sözler

Bir dönemin iki yakın arkadaşı olan Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil arasında sert rüzgarlar esmeye başladı. Peş peşe açıklamalar yapan Erbil, vefasızlıkla suçladığı Seda Sayan’a demediğini bırakmadı.

“GEÇMİŞİ TEMİZ OLSA İFTAR PROGRAMI SUNARDI”

Uzun zamandır kaçış sendromu rahatsızlığıyla mücadele eden Erbil, bu süreçte kendisini arayıp sormayan Seda Sayan için Instagram hesabından bir paylaşım yaparak “Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor” dedi.

“KADIN 60 YILDIR HERKESİ KORKUTMUŞ”

Bununla da yetinmeyen Erbil, “Beyaz Magazin” programına telefonla bağlanarak Sayan’ı insanların işinden etmekle suçladı.

Şovmen, Sayan için “Fatih Ürek’ten sonra Onur Büyüktopçu’yu da görevinden alıkoydu. Kimse kötü konuşamıyor, çünkü bu kadın 60 yıldır herkesi korkutmuş” ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.06.2021 11:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol