Mehmet Ali Erbil'den Melike Öcalan'a Şok Sözler!

Nadir görülen 'Kaçış sendromu' (Systemıc Capillary Leak Syndrom) hastalığı nedeniyle bir dönem zor günler geçiren Mehmet Ali Erbil, önceki akşam bir ödül törenine katıldı. Sahneye çıkan Erbil ve ödül gecesinin sunucusu Melike Öcalan arasında yaşanan diyalog herkesi şaşırttı. Mehmet Ali Erbil’in sözleri sonrası Melike Öcalan, "20 yıldır başıma böyle bir şey gelmedi" dedi.

11 Mayıs 2022 Çarşamba 17:08
Mehmet Ali Erbil'den Melike Öcalan'a Şok Sözler!

Mehmet Ali Erbil, dört yıl önce evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu.

Kaçış sendromu (Kılcal damarlardan sıvı sızıntıları sonucu kan basıncında hızlı düşüş ile ilişkili akut ve şiddetli tekrarlayan ataklar) hastalığı da nükseden ve bu süreçte ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, başarılı geçen tedavisinin ardından eski günlerine geri döndü. 

Erbil, ağır bir hastalık geçirdiğini belirterek, “Uzun bir tedavinin ardından kendimi çok iyi hissediyorum. Her geçen gün daha iyi duruma geldik. Sevenlerimin birçoğu bana dualar etti, onların dualarıyla ve tedavilerle ayakta kaldık. Şükürler olsun ki şu anda çok iyi durumdayım" demişti.

HERKESİ ŞAŞIRTAN DİYALOG

Şimdilerde yeni projesi için hazırlanan Mehmet Ali Erbil, önceki akşam bir derginin düzenlediği ödül törenine katıldı. Ödül vermek için sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil ve ödül töreninin sunucusu Melike Öcalan arasında geçen diyalog herkesi şaşırttı.

"BİR SANA DEĞDİREMEDİM ELİMİ"

2. Sayfa'da yer alan habere göre; Mehmet Ali Erbil, ödülü vereceği anlarda Melike Öcalan’a yönelerek, “Çok güzelleşmişsin sen. Elimi değdirdiğim herkes meşhur oluyordu. Bir sana değdiremedim elimi” ifadelerini kullandı.

"20 YILDIR BAŞIMA BÖYLE BİR ŞEY GELMEDİ"

Kendisine yöneltilen bu sözlerin ardından Melike Öcalan neye uğradığını şaşırdı. Mehmet Ali Erbil’in sözlerinin ardından Öcalan ise, “Ben şoktayım. 20 yıldır başıma böyle bir şey gelmedi” ifadelerini kullandı.

TACİZ İDDİASI

'Karpuz' isimli şarkısı ile popüler olan Ece Ronay, geçtiğimiz aylarda klibinde oynayan şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa etmiş ve Erbil'den "taciz" ve "hakaret" iddialarıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan dava dilekçesinde, Ece Ronay’ın kendi reklamını yapmak adına Mehmet Ali Erbil’i tuzağa düşürerek toplum önünde linç etmeye çalıştığı iddia edildi.

ÜNLÜ ŞOVMEN İFADE VERDİ

Ayrıca Ece Ronay'ın şikayetinin ardından hakkında soruşturma başlatılan Mehmet Ali Erbil, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek, ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade vermişti.

Adliyeye tekerlekli sandalyeyle gelen Erbil'in ifadesinde, “Ece Hanım sürekli dekolteli kıyafet giyerek beni arıyordu. Ben kendisine kardeşim diye hitap ettim. Hiçbir şekilde taciz etmedim” dediği iddia edilmişti.

ERBİL'E 'DEKOLTE' TEPKİSİ

Erbil'in ifadesinin medyaya yansımasının ardından Ece Ronay suskunluğunu bozdu. 2.Sayfa programına telefonla bağlanan Ronay, iddiaları yalanladı. Davasının sonuna kadar arkasında olduğunu belirten Ronay şunları söyledi: "Normalde ayakta programlar sundu Mehmet Ali bey, adliyeye o şekilde gitmesi çok komik görünüyordu, bir acındırma sezdim orada. Mehmet Ali Erbil şu anda şüpheli sıfatıyla ifade verdi ve yargılanıyor."

Ronay, sözlerine; "Ben onu hiçbir zaman dekolte giyip aramadım. Bilir kişilerin bunu incelenmesini de söyledim. Dekolteli aramadım ki aramış dahi olsam onun beni taciz etmesini meşrulaştırmaz. Kendi kızı benden 3 kat 5 kat dekolte giyiyor. Bu tarz bir şey söylemesi gerçekten çok korkunç" diye devam etti ve ekledi:

"BEN TERBİYESİZLİK YAPMADIM"

"Mehmet Ali beyin son çırpınışları olduğunu düşünüyorum. Bu konudan yırtamayacak. Başlarda ‘kardeşim’ dedi. Klip çekildikten sonra artık o kardeşlik bir anda ‘birlikte uyumak’ istemeye, evine davet etmeye dönüştü. Sizin programa katıldıktan sonra avukatı bizi aradı, uzlaşmaya gitmek istedi. Ben de yardım şartı koydum, onlara herhalde fazla geldi ki kabul etmediler. Süreç şu anda yargıda ben geri adım atmayı düşünmüyorum. Mehmet Ali beye karşı hiçbir terbiyesizlik yapmadım."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.05.2022 17:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol