MEĞER BOŞANMA NEDENİ...

Ata Demirer ile Özge Borak'ın boşanmasının ardındaki gerçek ortaya çıktı.

25 Kasım 2014 Salı 15:10
MEĞER BOŞANMA NEDENİ...

 Örnek çift olarak gösterilen ve sürpriz bir kararla yollarını ayırarak herkesi şoke eden ünlü komedyen Ata Demirer ile Özge Borak'ın boşanmasının ardındaki gerçek ortaya çıktı. Ata Demirer-Özge Borak çiftinin boşanma nedenini gazeteci İpek Durkal katıldığı bir programda açıkladı. Durkal, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 
AYRILIK NEDENİ ATA'NIN CİMRİLİĞİ
"Ayrılığın maddi yönden olduğu, Ata Demirer'in paraya ihtiyaç olduğu dönemde biraz cimri davrandığı iddia ediliyor" diyen Durkal, "Her ikisinin de üzgün olduğunu biliyoruz. Ata ile Özge hala görüşüyor" dedi.
 
EN YAKIN ARKADAŞLARI BİLE ŞOKTA
Durkal, "Daha düne kadar çift birbirlerine olan aşklarından bahsediyordu. En yakın arkadaşları bile hayretler içerisinde. Kimsenin böyle bir durumdan haberi yoktu. Herkes o gün öğrendi. Hiç kimseye bir şey söylemediler" diye konuştu.
 
KOMŞULARI ATA DEMİRER'İN HALİNE ACIDI
Annesinin evine taşınan ve her akşam acıklı şarkılar dinleyen Ata Demirer'in hali komşularını üzdü. Ata Demirer ile Özge Borak'ın evliliği Nisan 2012'de başlayıp 12 Kasım 2014'te bitmişti. Özge Borak ayrılığın ardından birlikte oturdukları evden taşındı. Demirer ise annesi Ayten Kaçar'ın Cihangir'deki evine kapandı. Neredeyse her akşam yüksek sesle ayrılık şarkıları, aşk türküleri söylüyor. Dertli dertli klarnet çalıyor. Efkar dolu saatler bazen gece yarısına kadar sürüyor. Komşular rahatsız oldukları bu durum karşısında şimdilik sessiz. Nedenini de kendi aralarında şöyle konuşuyorlar: "Ata boşandığı için zaten üzgün. 'Gürültüden rahatsız oluyoruz' diye şikayete gidersek çok ayıp olur. Bırakalım içini döksün rahatlasın."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 25.11.2014 15:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol