Mabel Matiz'in 'Karakol'una Tepkiler Çığ Gibi

Mabel Matiz'in yeni şarkısı Karakol, dün akşam klibiyle müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Ancak Matiz'in klipte LGBT vurgusu yapması sosyal medyada tepki çekti. Kısa sürede gündem olan şarkıcıya "Haddini bil" etiketiyle tepki yağmaya başladı.

02 Temmuz 2022 Cumartesi 10:11
Mabel Matiz'in 'Karakol'una Tepkiler Çığ Gibi

Mabel Matiz'in 5. solo albümünden yeni tekli 'Karakol' dün akşam yayınlandı. İki erkeğin yakınlaşmasının anlatıldığı klip kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

KLİBİNDEKİ SAHNELER TEPKİ ÇEKTİ
klibinin yönetmenliğini Cenan Çelik, styling ve sanat yönetmenliğini ise Anıl Can üstlendi. Söz ve müziğin Mabel Matiz'e ait olduğu klipte LGBT vurgusu yapıldı. İki erkeğin hikayesi üzerinden çekilen klipte eşçincellik göndermesi izleyicilerin tepkisini çekti.

Mabel Matiz yeni şarkısıyla tartışma yarattı! 'Yasak elmandım, al ve dişle'
Mabel Matiz yeni şarkısıyla tartışma yarattı! 'Yasak elmandım, al ve dişle'
Klibinden bir kesiti Instagram hesabından yayınlayan Mabel Matiz, "Göğsümden söküldü 'Karakol'. Benden çıktı, artık sizindir. Bin bir emeğiyle yanımda olan, bu çalışmayı gerçekleştiren sevgili yol arkadaşlarıma minnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Haber.00_02_31_20.Still025

"HADDİNİ BİL MABEL MATİZ"
Mabel Matiz'in kısa sürede sosyal medyada gündem olmasının ardından Twitter'da "HaddinibilMabelMatiz" etiketi açıldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı Matiz için "Bu durum özgürlük adı altında meşrulaştırılamaz" yorumunu yaparak tepki gösterdi.

mabel-matiz-in-bir-erkekle-cektigi-karakol-15051822_6962_m

mabel-matiz-in-bir-erkekle-cektigi-karakol-15051822_562_m

mabel-matiz-in-bir-erkekle-cektigi-karakol-15051822_7679_m

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 02.07.2022 10:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol