Kvanç Tatlıtuğ: Başak'ı Hergün Başka Seviyorum

Mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer iklisi, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü çiftten Tatlıtuğ, L'Officiel dergisine yaptığı açıklamada eşine olan sevgisini anlattı. Oyuncunun sözleri, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

01 Mayıs 2022 Pazar 13:22
Kvanç Tatlıtuğ: Başak'ı Hergün Başka Seviyorum

2016 yılında Fransa'nın başkenti Paris'te sadece 40 kişi katıldığı bir törele nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe, 15 Nisan tarihinde dünyaya gelmişti.

Doğuma giren oyuncu, gözyaşlarını tutamamış; altın saçlı Kurt Efe'nin adeta babasının kopyası olduğu öğrenilmişti.

KIVANÇ'TAN İLK AÇIKLAMA 

Yakışıklı oyuncu, bebeğinin dünyaya gelmesinin ardından Twitter hesabından paylaşım yaparak, iyi dileklerini ileten herkese teşekkür etmişti: Kurt Efe'mizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. Mutluluğumuz tarifsiz. İsteyen herkese nasip olsun. Başak ve ben tüm güzel dileklerinize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.

"DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGUSU" 
Sonrasında ise dijital bir platformda yayınlanan 'Yakamoz S-245'te rol alan Tatlıtuğ, yönetmenler Tolga Karaçelik, Umut Aral ve oyuncular Meriç Aral, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Ersin Arıcı, Hakan Salınmış ile birlikte dizinin yayına girişini bir yemekle kutlamıştı. Ekip, Maslak'ta basına kapalı olarak gerçekleşen yemek sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı.

4Kıvanç Tatlıtuğ: Başakı çok sevmek yetmedi, her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim
Babalık sevinci yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, şu ifadeleri kullanmıştı: Bir erkek çocuğumuz dünyaya geldi. Allah isteyen herkese nasip etsin. Eşim Başak çok sağlıklı, oğlumuz da çok sağlıklı. İki gün hastanede kaldık, sonrasında taburcu olduk, evladımızı aldık ve evimize geçtik. Şu an annelik ve babalık provaları. Tabii evin şekli şemalı otomatik olarak değişti. Dünyanın en güzel duygusu. Kelimelerle tarif edilmez çünkü kıyaslayacak bir şey yok.

Kurt Efe ismi sosyal medyada da gündem olmuştu. Bu konu hakkında ise ünlü oyuncu, "Eşim Başak zaten açıklama yapmıştı. Her iki ismin de bizim için anlamı var. Çok severek koyduk. Sağlıklı, sıhhatli yaşasın. Vatana millete ve anasına babasına hayırlı evlat olsun" şeklinde konuşmuştu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol