Kuruluş Osman 3. Sezon Ne Zaman, Kuruluş Osman Saat Kaçta...

Kuruluş Osman ne zaman? Dizilerde yaz arasının bitmesiyle birlikte vatandaşlar dizilerin yeni sezonları ne zaman başlayacak araştırmaya başladı. Ne zaman başlayacağı merak edilen dizilerden birisi de Kuruluş Osman oldu. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezonu ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kuruluş Osman yeni sezon başlangıç tarihi belli mi? Resmi açıklama geldi mi?

15 Eylül 2021 Çarşamba 18:41
Kuruluş Osman 3. Sezon Ne Zaman, Kuruluş Osman Saat Kaçta...

Dizilerin yeni sezonları ne zaman başlayacak merak ediliyor. Merak edilen bu dizilerden birisi de Kuruluş Osman oldu. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon (3. sezon) ne zaman? Dizinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman üçüncü sezon hangi ay, gün başlıyor? Kuruluş Osman ne zaman? Kuruluş Osman yeni sezon (3. Sezon) ne zaman, hangi gün başlayacak? Tarihi açıklandı mı? Kuruluş Osman 3. sezonu hangi ay başlar? Eylül'de mi başlar Ekim ayında mı? Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman ne zaman? Kuruluş Osman yeni sezon (3. Sezon) ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlıyor? Dizi başlama tarihi belli oldu mu?

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN?

ATV'nin beğenilen dizisi Kuruluş Osman her hafta Çarşamba günü saat 20:00 'da yayınlanıyor. Fakat şuanda yaz arasında olduğu için ekranlara gelmedi. Dizinin yeni sezonunun yani 3. sezonunun yakında başlaması bekleniyor.

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZONU (3. SEZON) NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

 ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 3. yeni sezonu ne zaman başlayacak henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat Twitter resmi hesaptan yapılan yeni sezon ile ilgili son paylaşım şu şekilde:

"Malhun Hatun ve Bala Hatun'a ne söylemek istersin?

Buna göre dizinin yeni sezonunun çok yakında başlaması bekleniyor. Yapılan resmi açıklamada Kuruluş Osman 3. sezonu yakında başlayacağı belirtilmiştir. Fakat henüz tam başlangıç tarihi açıklanmadı.

Kuruluş Osman ne zaman? Kuruluş Osman yeni sezon (3. Sezon) ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlıyor? Dizi başlama tarihi belli oldu mu?

KURULUŞ OSMAN 1. VE 2. SEZON ÖZETİ

Kuruluş Osman 1. Sezonda Neler Oldu?

Ertuğrul Gazi'nin Sultan Baybars ve Berke Han ile birlikte Hülagü Han'a karşı savaşının üstünden yaklaşık 15 yıl geçmiştir. Ertuğrul Gazi hastalanarak Konya'ya gitmiştir lakin gitmeden önce Kulucahisar tekfuru Yorgopolos ile sulh sağlamış ama anlaşmayı imzalayamadan Konya'ya gitmiştir. Dündar Bey ise anlaşmayı imzalayıp itibarını artırmak ister, bunun için tekfura hediyeler hazırlatarak Kulucahisar'a doğru yola koyulurlar Kulucahisar'a vardıklarında gösteri düzenlenmiş ve gösteride tekfura suikast düzenlenmiş lakin Osman Gazi süikast olacağını anlayıp suikastı önlemiştir. Suikastı Prenses Sofia düzenlenmiştir. Osman Gazi de suikastı bozduğu için ona düşman olmuştur ve peşine adamlarını göndererek Osman Gazi'yi pusuya düşürmüş, Bamsı Beyrek'in oğlu Aybars'ında şehit olmasına neden olmuştur.

Kuruluş Osman 2. Sezonda Neler Oldu? 

Kulucahisar Kalesi fethiyle, Konstantiniye'nin ve imparatorun öfkesini üzerine çeken Osman Bey, uç bölgesinde huzuru tesis etmiştir. Osman Bey'e karşı harekete geçen ve en deneyimli kumandanlarından Aya Nikola'yı bölgeye gönderme kararı alan Bizans İmparatoru, başarılarıyla tüm obalara umut olan bu Türk beyini saf dışı bırakmaya kararlıdır. Kayı Obası'nın yazı geçirdiği yaylaya yapılan sürpriz baskın Bizans'ın emellerini açık ederken, bu alçaklığın hesabını sormaya kararlı olan Osman Bey; Aksakallılar'dan aldığı görevle Alplerini bir araya toplar. Ertuğrul Bey'in dönüşü ise yaralarını sarmaya çalışan Kayı Obası'nda coşkuyla karşılanır. Osman Bey bizans ordusunu bertaraf eder. Ancak Osman Bey yoğun işlerinden dolayı Ertuğrul Bey'in obaya geldiğinden haberi yoktur. Osman Bey ilerleyen bölümlerde babası Ertuğrul Gazi'nin obaya döndüğünü öğrenecektir.

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin başrol oyuncuları şu şekilde:

Burak Özçivit
Erkan Avcı
Yıldız Çağrı Atiksoy
Özge Törer
Burak Çelik
Cüneyt Arkın

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol