Kaan Urgancıoğlu kimdir, Kaan Urgancıoğlu kaç yaşında, nereli, Öğren!

Yargı dizisi ile oyunculuk kariyerine devam eden Kaan Urgancıoğlu'nun hayatı merak ediliyor. Peki, Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kaan Urgancıoğlu kaç yaşında, nereli? Kaan Urgancıoğlu hayatı ve biyografisi nedir? Kaan Urgancıoğlu hangi dizilerde oynadı?

13 Ekim 2021 Çarşamba 21:46
Kaan Urgancıoğlu kimdir, Kaan Urgancıoğlu kaç yaşında, nereli, Öğren!

Kaan Urgancıoğlu, biyografisi ve hayatı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Kariyeri boyunca pek çok dizi ve filmde rol alan Kaan Urgancıoğlu, son olarak Yargı dizisi ile televizyon serisine devam ediyor. Peki, Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kaan Urgancıoğlu kaç yaşında, nereli? Kaan Urgancıoğlu hayatı ve biyografisi nedir? Kaan Urgancıoğlu hangi dizilerde oynadı? 


KAAN URGANCIOĞLU KİMDİR?

Kaan Urgancıoğlu, 8 Mayıs 1981'de Aydın'da doğdu. Baba tarafı İzmir, Tireli, anne tarafı Arap ve Arnavut kökenlidir. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji'nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji'nde bitirdi. Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü'nden mezun olmuş; Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü'nde yüksek lisans yapmış ve New York'taki Stella Adler Studio of Acting'de oyunculuk eğitimi almıştır. Çetin Sarıkartal'la tanıştıktan sonra oyunculukla ilgili temeli oluşmaya başlamıştır. Karaoğlan ve Kampüsistan dizilerinde başrol oynayarak kariyerine başladı.

Yapımcı Abdullah Oğuz 2002 yılında Suat Yalaz'ın çizgi romanını televizyona uyarlamaya hazırlanırken Karaoğlan rolü için hem oyunculuk yeteneği olan hem yakışıklı, hem ata binebilen hem de tanınmamış bir yüz arıyordu. 2002 yılında üniversite ikinci sınıftayken daha önce de ata bindiği için "Karaoğlan" isimli bu diziye aile dostları Demet Akbağ'ın vesilesiyle seçilmiş. Kaan Urgancıoğlu, 2006 yılında yönetmenliğini Tunç Başaran , Temel Gürsu ve Orhan Oğuz birlikte yaptıkları "Azap Yolu" dizisinde; Kadir İnanır, Engin Şenkan, Melisa Sözen ve Ebru Akel ile birlikte oynadı.

2008 yılında New York'taki Stella Adler Studio of Acting'de oyunculuk okulunda 4 ay eğitim aldı. Kaan Urgancıoğlu, 2012 yılında Derin Mermerci ile ilişki yaşadı.

Haziran 2015 ayında Muğla'nın Menteşe ilçesinde çekimlerine başladıkları, senaryosunu Onur Ünlü'nün yazdığı ve Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstlendiği "Uzaklarda Arama" adlı filmin yönetmenliğini Türkan Şoray yapacak. Yağmur Ünal, ayrıca bir hayat kadınını canlandıracağı bu filmde ilk defa oyunculuk da yapacak. Filmin oyuncuları ise Sevda Erginci, Doğa Konakoğlu, Eşref Kolçak, Tanem Sivar, Fırat Tanış, Kaan Urgancıoğlu, Suna Selen, Elif Atakan, Ekin Türkmen, Pınar Göktaş, Sercan Badur, Mehtap Bayri gibi oyuncular olmuştur.

Günün en çarpıcı haberleri için haberyuzdeyuz.com / yuzdeyuzhaber.com

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 13.10.2021 22:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol