İşte 'O Ses Türkiye'nin Yeni Jürisi! Acun Ilıcalı Açıkladı

Ebru ile daha önce anlaştık. O Ses Türkiye'de olacak zaten. 4. jürinin kim olacağına yarın karar vereceğiz.

15 Eylül 2021 Çarşamba 12:34
İşte 'O Ses Türkiye'nin Yeni Jürisi! Acun Ilıcalı Açıkladı

Ebru ile daha önce anlaştık. O Ses Türkiye'de olacak zaten. 4. jürinin kim olacağına yarın karar vereceğiz. Halkın teveccühü Oğuzhan Koç olması ise, değerlendirebiliriz...*

O Ses Türkiye jürisi eğlenceli olmak zorunda. Her futbolcudan teknik direktör olmayacağı gibi her şarkıcıdan da jüri üyesi olmuyor. Ben bu zamana kadar iyi jüriler yaptığımızı düşünüyorum. Murat Boz'u da öyle keşfettik. Ben bu kadar eğlenceli biri olduğunu bilmiyordum. Oğuzhan ile yarın görüşeceğiz. O bizim ailemizden biri... Oğuzhan sağolsun 'Abi sen nasıl dersen öyle olsun' diyen biri... Beyaz da olacak diye düşünüyoruz. Bunlar bizim kafamızdaki isimler."

UZUN VADELİ PLAN YAPMAM"

Hiçbir zaman 10 yıllık plan yapmadım. Yapsaydım başarılı olacağımı düşünmüyorum. Kapasitemin çok üzerinde bir iş yoğunluğum var. Kızlarımdan, mutlu olacağım ortamlardan taviz vermemek için kendi kendime söz verdim. Yoğunluk olarak nerede uyandığımı bilmiyorum, tavana bakarak 'Şuan neredeyim' diyorum. Ekim kasım aylarında Avrupa'da oluyorum. Kalkıp 3 toplantı yapıp, Atina'ya gidip 2 toplantı yapıp, Hollanda'ya gidip 2 toplantı yapıp Türkiye'ye döndüğüm oldu. Bu pandemi beni bir nebze rahatlattı. Dünya Zoom'a döndü.

"RUHUM GENÇ"

Bu yayın bittikten sonra 50 dakika uyuyup, güne devam edeceğim.Ruhum genç. Estetik olmadım. Bizim aileden kaynaklanan bir avantaj var. Atalarımızda Azeri köken var. Dünyanın en sağlıklı insanı değilim ama baktığım zaman yaşıma göre fena durmuyorum.

"500 TANE TİŞÖRT SİPARİŞ VERDİM"

Çalışma hayatında göründüğüm gibiyim. Şort-terlik gezerim. ayakkabı giydiğim zaman daralıyorum. 3-4 saat sonra fırlatmam lazım.Gömlek yılda 15 kere ceket de 4 kere falan giyiyorum. 500 tane siyah tişört sipariş ettim, geliyor. Hayatımı kolaylaştırmak adına siyah tişört giymeye başladım.

Parmak arası terliği değiştirdim. Kolay değil onu taşıması. O da ağır gelmeye başladı. Aksesuar takmıyorum, sadece saat takıyorum. Saati süper hafif olması lazım. Oyuncak saatler gibi olacak. Fiyatını boş verin."

PARA MUTLULUK GETİRMEZ"

Başarı olarak söylemek gerekirse, bütün dünya üstünde tek insanım. Bunu ben de hayal etmiyordum. Yakın dönemli planlar yapmak lazım. Uzun vadeli planlar insanı yoldan çıkarır, saçma bir yere götürür. Ben çok inandığım kendi sözüm var, "Para mutluluk getirmez ama parasızlık mutsuzluk getirir" Çok sevdiğim psikolog dostumun bir sözü var "Para mutluluk getirseydi, bütün müşterilerim zengin olmazdı" dedi.

"1 YIL PARASIZ GEZDİM"

Ben dibi gördüm. Para yok, iş yok... Esat'larda kalıyorum. O dönemki arkadaşlarım para harcatmıyordu. 1 yıl öyle gezdim. Annemlerden kalanları da batırdım. Satacak bir şey de kalmadı. Bir motosikletim vardı. 1 yılım öyle geçti. Mutsuz değildim bu arada. Bu sene Alaçatı'da baktım, tam 28 kişiyim evde. 11+2 oda. Evden insan fışkırsın istiyorum. Benim annem 7 kardeşti, babam 4 kardeşti. O kalabalık bana hep güzel enerji verdi. O sirkülasyon olsun istiyorum.

"HUZURLU BİR DÖNEMDEYİM"

Deli deliyi bulur derler ya. Bir gün çıktı İstanbul'dan Fethiye'ye gitti yamaç paraşütü yaptı, döndü İstanbul'a geldi. Sakin değil, sakin olandan korkun.Hayatıma çok büyük bir mutluluk kattı o bir gerçek. Özel hayatımda sorun olmadığı zaman bu iş hayatındaki performansa da yansır."Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır" lafı boş bir laf değil. Çağla'nın da etkisi var tabii ki... Hayatımda huzurlu bir dönemdeyim.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol