İşte Isparta Konserinin Yeni 3'lüsü!

Uluslararası Isparta Gül Festivali'ndeki konseri İslamcıların hedef göstermesinin ardından iptal edilen Melek Mosso'ya destek için sahneye çıkmama kararı alan Funda Arar ve Derya Uluğ'un yerine çıkacak isimler belli oldu. Mosso, Arar ve Uluğ yerine Işın Karaca, Seda Sayan ve Niran Ünsal sahne alacak.

30 Mayıs 2022 Pazartesi 17:39
İşte Isparta Konserinin Yeni 3'lüsü!

Uluslararası Isparta Gül Festivali'ndeki konseri İslamcıların hedef göstermesinin ardından iptal edilen Melek Mosso'ya destek için sahneye çıkmama kararı alan Funda Arar ve Derya Uluğ'un yerine çıkacak isimler belli oldu.

Mosso, Arar ve Uluğ yerine AKP'ye yakınlıklarıyla bilinen ve şarkıcı Gülşen'e gösterdikleri tepkiyle gündeme gelen Işın Karaca, Seda Sayan ve Niran Ünsal sahne alacak.

Festivalde sahne alacak Işın Karaca, şarkıcı Gülşen'i kıyafeti sebebiyle hedef gösterdiği "Şunu söylemem gerekiyor ben de kız annesiyim. Ben Türkiye'de sanat yapıyorum. Her şeyin dozajını çok net bilmek gerekiyor hayatta. Yanındaki 3-5 marjinal insana inanıp da 'Haydi bu çok güzel oldu, bunu da magazine taşıyalım' demekle olmuyor bazı şeyler. Bir kariyer var önümüzde bakın Gülşen çok özel bir kız, kendi besteler yapan, buna ihtiyacı olmayan bir insan. Ama mesele şu, ben bunu 10 yaşındaki kızıma atıp normalleştirebilir miyim bunu? Yani bu değil normalleştiremezsin bu kadarını! Bu kadarı fazla!" açıklamalarıyla gündeme gelmişti.

Seda Sayan, Saray'ın hemen her davetinde yer alırken Niran Ünsal ise AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan yakınlığıyla biliniyor.

NE OLMUŞTU?

Sanatçı Melek Mosso'nun daha önceden AKP’li Isparta Belediyesi tarafından duyuruları yapılan ve afişleri paylaşılan konser programı gericiler tarafından konser öncesi hedef gösterilmişti. AKP'li belediyeler ve valilik kararlarıyla Metin-Kemal Kahraman, Aynur Doğan, Apolas Lermi, Mem Ararat'ın da konserleri yasaklanmıştı.

Mosso'nun konserinin iptal edilmesinin ardından Mosso ile beraber sahne alacak Funda Arar ve Derya Uluğ konserden çekilme kararı almıştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.05.2022 17:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol