İsmailağa Hocasından Gülşen'e Ağır Sözler

İmam Hatiplilere yönelik 'Sapık bunlar' şeklindeki sözleri nedeniyle tutuklanan şarkıcı Gülşen, tartışma konusu olmaya devam ediyor.

05 Eylül 2022 Pazartesi 13:04
İsmailağa Hocasından Gülşen'e Ağır Sözler

İsmailağa Cemaati hocalarından Hüseyin Çevik de bir Youtube yayınında Gülşen'le ilgili ağır sözler sarf etti.

Çevik, " Orada soyundu, burada soyundu, bayrak açtı rabbim onu hapse tıktı. Madem güzelsen yüzünü sergile, k…ı niye sergiliyorsun millete? Yüzünden piyasa yapamıyor musun da sahnelerde, kliplerde soyunuyorsun?" dedi.

Ünlü şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz aylarda bir konserinde sarf ettiği "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" ifadelerinin ortaya çıkması sonrasında tepkileri üzerine çekmişti.

Gözaltına alınan şarkıcı tutuklanmış, 4 gün sonra da ev hapsi şartıyla tahliye edilmişti.

"SOYUNDU, BAYRAK AÇTI, RABBİM ONU HAPSE TIKTI"

Konu Türkiye gündemine bomba gibi düşerken, Gülşen'le ilgili İsmailağa Cemaati'nden Hüseyin Çevik'in bir Youtube yayınında sarf ettiği cümleler gündem oldu.

Gülşen'e yönelik ithamlarda bulunan Çevik, "Ahlaksızlık almış başını gidiyor. Bugün şarkıcıların hepsi birbiriyle yarışıyor. Gülşen meselesini konuştuk geçen gün. Orada soyundu, burada soyundu, bayrak açtı rabbim onu hapse tıktı. Bir iki gün kaldı, neyse ne. Kaldı sonuçtu. O darlığı Allah ona gösterdi." dedi.

GÜLŞEN NE DEDİ, NEDEN TUTUKLANDI? GÜLŞEN SON DURUM NEDİR, İFADESİNDE ENELER  SÖYLEDİ?

"MADEM GÜZELSEN YÜZÜNÜ SERGİLE"

Çevik, dikkat çeken açıklamalarına şöyle devam etti: "Soyunmaya ne gerek var? Madem güzelsen yüzünü sergile, k…ı niye sergiliyorsun millete? Yüzünden piyasa yapamıyor musun da sahnelerde, kliplerde soyunuyorsun... Elalemin adamını, sapığını yoldan çıkarıyorsun, utanmıyorsun. Ondan sonra 'Bu insanlar sapık' diyorsunuz. 'İmam hatipli sapık diyor' bir de. Senden ala sapık mı var? Dertleri başka."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.09.2022 13:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol