'ISLAK TŞÖRTLÜ GÜZELLİK YARIŞMASI'

Dereceye girenlere ödül olarak şampanya hediye edildi.

08 Haziran 2012 Cuma 11:36
'ISLAK TŞÖRTLÜ GÜZELLİK YARIŞMASI'

 NTALYA'nın Kemer İlçesi'nde bir otelde konaklayan turistler arasında düzenlenen 'Islak Tişörtlü Güzellik Yarışması'nda Ukraynalı turist 24 yaşındaki Karina Alexandrova birinci oldu. Havuz başında düzenlenen yarışmaya katılan güzeller hem eğlendi hem de serinledi.

Kemer'de bulunan turistik tesisler, 30 dereceyi bulan hava sıcaklığında müşterilerini eğlendirmek için farklı organizasyonlara imza atıyor. Göynük Beldesi'nde hizmet veren Majesty Kemer Beach Otel, tesiste konaklayan müşterilerini serinletmek ve eğlendirmek için ilginç bir yola başvurdu. Otelde konaklayan turistler arasında 'Islak Tişörtlü Güzellik Yarışması' düzenlendi. Otelde her yıl düzenlenen yarışmaya bu yıl 16 turist katıldı. Otelde konaklayan diğer müşterilerin de ilgisini çeken yarışmada, renkli görüntüler ortaya çıktı.
Otelin havuzunun üzerine kurulan sahneye önce günlük kıyafetleriyle çıkan güzeller, ardından bikinileri ile çıktıkları sahnede seksi danslarıyla jürinin dikkatini çekmeye çalıştı. Yarışmanın finalinde üzerlerine giydikleri beyaz gömleklerle dans eden yarışmacıların üzerine hortumla su sıkıldı. Sırılsıklam olan ve müzik eşliğinde danslarına devam eden yarışmacılar daha sorna kendilerini tanıttı. Danslarıyla ilgi toplayan güzellere jüri üyeleri de puan verdi.
Renkli yarışmanın sonunda Ukraynalı 24 yaşındaki Karina Alexandrova birinci, Kazakistanlı 22 yaşındaki Masha Dramova ikinci ve Türk kızı 20 yaşındaki Melike Erkan ise üçüncü oldu. Dereceye girenlere ödül olarak şampanya hediye edildi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol