'HERKES EKTİĞİNİ BİÇER...'

Popstar Bayhan Deniz Seki'ye uyuşturucu suçundan verilen 6 yıl 3 aylık hapis cezasını yorumladı.

01 Haziran 2012 Cuma 12:32
'HERKES EKTİĞİNİ BİÇER...'

 Yaklaşık 9 yıl önce özel bir televizyon kanalında düzenlenen popstar yarışmasına katılan Bayhan, yarışmanın jüri üyelerinden olan Deniz Seki 'den beklenmedik bir tepki almıştı.

Yarışmadan önce hapiste yattığı için Deniz Seki 'nin hedefi haline gelen Bayhan, 'Cezaevine girenden popstar olmaz ' eleştirilerine maruz kalmıştı. Bu yaşananlardan yıllar sonra Deniz Seki 'ye verilen hapis cezası hakkında konuşan popstar Bayhan, 'Herkes ektiğini biçer ' dedi. 
 
UYUŞTURUCU ŞEYTANIN İŞİDİR
Katıldığı popstar yarışmasında kendisine 'Cezaevine girenden popstar olmaz ' diyen Deniz Seki 'ye Bayhan 'dan yanıt geldi. Uyuşturucu suçundan hakkında verilen hapis cezası nedeniyle zor günler geçiren Deniz Seki 'nin durumunu değerlendiren Bayhan, 'Sanat camiası farklı bir ortam. İnsanlar ister istemez tuzaklara düşebiliyor. Kadın olanlar daha da savunmasız olabiliyor. Uyuşturucu şeytanın işidir. Bu tarz tuzaklara düşüldüğü zaman kurtulmak oldukça zordur. ' dedi. 
 
HERKES EKTİĞİNİ BİÇER
Deniz Seki 'nin yıllar önce sarf ettiği sözlerden sonra büyük üzüntü yaşadığını söyleyen Bayhan, 'O zamanlar birçok şey üzerimde baskıydı. Bilmediğimiz bir dünya vardı. Bizim doğru yönlendirilmeye ve psikolojik olarak motive edilmeye ihtiyacımız vardı ' şeklinde konuştu. Böyle bir ortam içindeyken zayıf tarafından vurulduğunu ifade eden Bayhan, 'Herkes ektiğini biçer ' dedi. Deniz Seki 'nin yıllar önce çizdiği tablodan farklı olarak 'Deniz Seki ne zaman isterse üzerime düşen desteği vermeye hazırım ' diyen Bayhan, uyuşturucu batağına düşmüş insanların bu durumdan kurtulmasını ümit etti.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
nedim gündoğdu 2014-01-10 13:20:04

Sizi tebrik etmek istiyorum, iste olgun bir insanın düşüncesi ;))