HEM YUMURTA HEM YUMRUK!

Oyuncu Sultan Ertuğrul'un, eski sevgilisi Ali Sürmeli'nin yumurtalı saldırısına uğradığı haberleri yayınlanmıştı. Sürmeli'nin, oyundaki öpüşme sahnesinden rahatsız olduğu için Ertuğrul'a yumurta fırlattığı ileri sürülmüştü

05 Mart 2013 Salı 10:26
HEM YUMURTA HEM YUMRUK!

 Sultan Ertuğrul dün avukatı aracılığıyla yaşananların yumurta saldırısından öte olduğunu ileri sürdü. Sultan Ertuğrul, kadına karşı şiddetin her gün artarak devam ettiği günümüzde, bir kadının, üstelik bir sanatçının, kendisine uygulanan şiddeti görmezden gelmesinin kabul edilemeyeceğinden olayı yargıya taşıdığının altını çizdi. Ertuğrul’un avukatının açıklamasına göre olay şöyle gelişti: 

Kasten yaralama ve tehdit
“Oyun sonunda Ali Sürmeli ve yanındakiler Ertuğrul’u tebrik etmek için kafeye davet etmiştir. Kafede bazı izleyiciler tebrik için Ertuğrul’u durdurduğu sırada Sürmeli izleyicilerin arasından yaklaşmış, Ertuğrul’un suratına, avucundaki yumurtayla beraber yumruk atmıştır. Yumruğun şiddetiyle yumurta patlamış, Sürmeli saldırmaya devam etmiş, çevredekilerin müdahalesiyle etkisiz hale getirilmiştir. Kısacası olay, beğenilmeyen bir oyuna uzaktan yumurta atılmasından ibaret olmayıp, kendisi de oyuncu olan bir erkeğin, sahnede öpüşerek namusuna halel getirdiğini düşünen eski sevgilisini, suratına yumruk atarak kasten yaralaması, tehdit etmesi ve ona seyircilerinin ve iş arkadaşlarının önünde hakaret etmesidir.” 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol