Hadise Evlendi mi, Hadise Düğün mü yaptı?

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in sessiz sedasız evlendiği konuşuluyor. Hadise tarafından davetlilere bir uyarı yapıldığı ve çok net bir yasak getirdiği iddia edildi. Öte yandan Mehmet Dinçerler'in kardeşi Tuğba Dinçerler, Çırağan Sarayı'ndan bir paylaşım yaptı. Bu kareler Hadise ile Mehmet Dinçerler nikahından şeklinde yorumlandı.

01 Mayıs 2022 Pazar 13:20
Hadise Evlendi mi, Hadise Düğün mü yaptı?

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Hadise Açıkgöz ve iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler, evlilik kararı almıştı.

Hadise, geçtiğimiz ocak ayında parmağındaki yüzüğü gösteren bir video ile iş insanıyla nikah masasına oturmaya hazırlandıklarını duyurmuştu. Ünlü isim, yayınladığı videoya, "Bizim bölümümüz başlasın!" notunu düşmüştü.

KONSERİNDE NİŞAN FOTOĞRAFLARINI YAYINLADI 

15 Mart tarihinde aile arasında yapılan bir törenle nişanlanan ünlü çift, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Nişan töreninden görüntü sızmaması için çalışanlara gizlilik sözleşmesi imzalatan şarkıcı, İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda verdiği konserde hem sevenlerine hem de nişanlısına bir sürpriz yapmıştı.

3Hadise ile Mehmet Dinçerler evlendi iddiası O fotoğraf ortaya çıktı... Düğünde dikkat çeken yasak
Sahneye getirilen tabureye oturan Hadise, Mehmet Dinçerler için Sam Smith’in “Lay Me Down” şarkısını seslendirmişti. Konser alanında romantizm rüzgârları eserken, dev ekrana ünlü çiftin nişanından kareler yansıtılmıştı.

Şarkıcı, metnini de kendi yazdığı videoda sevenlerine; “Düştüysen kalk. Düşmekten, koşmaktan, yürümekten korkma. Kendini sev. Dans et, eğlen, ağla, gül, mutlu ol, mutsuz ol; hayat böyle bir şey. Ne olursa olsun kendini sev ve yürü" diye seslenmişti.

'EVLENDİLER İDDİASI' 

Çiftin dün akşam nikah masasına oturduğu iddia edildi. Nikahın aile arasında yapılan sade bir törenle gerçekleştiği konuşuluyor.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol