Gupse Özay hamile mi, Barış Arduç ile Gupse Özay evlendi mi, Öğren!

6 yıldır birlikteliklerinin ardından Çeşme'de evlenen çift, özel hayatlarını kameradan uzakta yaşamaya devam ediyor. Gupse Özay ile Barış Arduç ne zaman evlendi? Gupse Özay hamile mi?

23 Mayıs 2022 Pazartesi 14:18
Gupse Özay hamile mi, Barış Arduç ile Gupse Özay evlendi mi, Öğren!

Gupse Özay ile Barış Arduç ne zaman evlendi, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer aldı. 6 yıldır birlikte olan oyuncu çift Barış Arduç ve Gupse Özay, nikâh masasına oturmuştu.

Çift, sonbaharda yapmayı planladıkları düğünlerini pandemi nedeniyle ertelemişti. İkili, ani bir kararla Çeşme'de nikâh organize etmişti. Gupse Özay ile Barış Arduç ne zaman evlendi? Gupse Özay hamile mi?

GUPSE ÖZAY İLE BARIŞ ARDUÇ NE ZAMAN EVLENDİ?

Deliha film setinde tanışan ve birbirine aşık olan Barış Arduç ve Gupse Özay çifti 6 yıllık birlikteliklerini Temmuz 2020'de nikah masasına taşımıştı. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan çift, bebek beklediklerini açıkladı.

GUPSE ÖZAY HAMİLE Mİ?

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan gazeteci Ömür Sabuncuoğlu, 37 yaşındaki Gupse Özay'ın 6 aylık hamile olduğunu ve ikisinin de sağlık durumunun çok iyi olduğunu duyurdu. Özay da Sabuncuoğlu'nun paylaşımını kendi hesabında yayınlayarak teşekkür etti.

Barış Arduç'la evli olan Gupse Özay, 6 aylık hamile olduğunu duyurdu

DAHA ÖNCE DE HAMİLE OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ
2020 yılında Çeşme'de sade bir nikah töreniyle Barış Arduç'la evlenen Gupse Özay'ın geçtiğimiz sene de hamile olduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili çıkan haberleri yalanlayan Özay "Hamile değilim ama çok istiyorum" diyerek bebek istediğini söylemişti.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol