FERİHA'NIN ANNESİNE REST: KIZINI DA AL GİT

Adını Feriha Koydum'un yıldızı Hazal Kaya, ünlü oyuncu koçu Barbara Poitier'in atölye çalışmasına katılmak için dizinin yapımcısı Fatih Aksoy'dan izin istedi. Aksoy, Kaya’nın annesi Ayşegül Hanım’a “Kızını da al git” diye rest çekti.

01 Mart 2011 Salı 23:53
FERİHA'NIN ANNESİNE REST: KIZINI DA AL GİT

İzin vermeyen Fatih Aksoy, Kaya’nın annesi Ayşegül Hanım’a “Kızını da al git” diye rest çekti.


İleride kariyerine katkı sağlayacağını düşündüğü için Barbara Poitier'in derslerine katılmak isteyen Hazal Kaya, başrolünde oynadığı dizinin yapımcısı Fatih Aksoy izin vermeyince iki arada bir derede kaldı.

 ÜNLÜLER KAYIT YAPTIRDI

Adını Feriha Koydum'da izin krizi! Amerikalı ünlü oyuncu koçu Barbara Poltier, Bilgi Üniversitesi'nde 'Bilgi Eğitim Performing Art' başlığı altında düzenlenecek 1 haftalık atölye çalışması için geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldi. Poitier'in dersleri için Azra Akın, Burcu Esmersoy, Kıvanç Kasabalı gibi ünlü oyuncularla birlikte Adını Feriha Koydum dizisinin yıldızı Hazal Kaya da kayıt yaptırdı.

 DERSLER İŞLERİ AKSATIR

Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya, kızının Barbara Poltier'in atölye çalışmasına katılabilmesi için dizinin yapımcısı Fatih Aksoy'dan bir hafta izin istedi. Aksoy, bir haftalık iznin çekimleri aksatacağını belirterek genç oyuncuya izin vermedi. İkili arasında çıkan tartışmanın sonunda Aksoy, Ayşegül Kaya'ya 'Kızını da al git' dedi. Hazal Kaya, atölye çalışmasına katılırsa 'Adını Feriha Koydum'dan kovulacak!





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol