FACEBOOK VE MAİL ŞİFRELERİNİ TAKİP ETMİŞ

İkbal Gürpınar, eşi Emre Ermiş'in kendisini dövdüğünü söylemiş ve bu iddia medyada geniş yer bulmuştu.

29 Temmuz 2015 Çarşamba 12:51
FACEBOOK VE MAİL ŞİFRELERİNİ TAKİP ETMİŞ

 Söz konusu iddialara Gürpınar'ın eşi Emre Ermiş'ten açıklama geldi. Emre Ermiş, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada dayak iddialarını yalanladı.

 
Ermiş'in avukatının yaptığı açıklamada müvekkilini "Her seven sevdiğini kıskanır." diyerek savunması dikkat çekti.
 
"UYGULAMA RUTİN BİR KARARDIR" 
Açıklamada, "İkbal Gürpınar tarafından alınan tedbir kararı mahkemelerin kadına yönelik şiddet olaylarının artmasından dolayı rutin bir uygulamadır. Dilekçede iddia edilen dayak olayı gerçek olmadığı gibi, İkbal Gürpınar'ın önceki eşinden olan ve de müvekkilim ile aynı evi paylaşan öz evladı gibi gördüğü masum bir çocuğun bu olaya alet edilmesi çirkin bir davranış olmuştur." denildi.
 
"FACEBOOK VE MAİL ŞİFRELERİNİ TAKİP ETMİŞ" 
Emre Ermiş'in açıklamasında İkbal Gürpınar ile ilgili iddialar da dile getirildi. Açıklamada, "İkbal Gürpınar'ı asıl rahatsız eden konu müvekkilimin onu denetlemesidir.Her seven sevdiğini kıskanır. Müvekkilim eşini sevmiş, o nedenle kıskanmış, o nedenle facebook, mail şifrelerini takip etmiş, aracına gerek güvenlik gerekse takip amaçlı cihaz takip sistemi taktırmıştır. Takdir edilirse bunlar İkbal Gürpınar'ın izni ve rızası olmadan olacak, yapılabilecek işler değildir. Burada sorulması gereken soru; aşırı sevgi mi İkbal Gürpınar'ı bunaltmıştır. Bu zamana kadar hiç sevilmediği kadar sevilmek ve de sahiplenilmek duygusunu taşımakta mı zorlanmıştır?
 
Müvekkilim İkbal Gürpınar'ı aldatmışmıdır? HAYIR 
 
Maddi şiddet mi uygulamıştır? HAYIR
 
Döverek elinden parasını almış,parasını mı yemiştir? HAYIR
 
Müvekkilim her erkek gibi kazancını ailesi için harcamıştır. Bunu yakın çevresi çok iyi bilmektedir."
 
"EMRE ERMİŞ BOŞANMAK İSTEMİYOR" 
İkbal Gürpınar'ın eşi Emre Ermiş'in açıklamasında boşanmayı istemediği de belirtildi.
 
Açıklamada, "Müvekkilim boşanma taraftarı değildir. Eşini sevmektedir.Yaşanan bu süreç kendisini yaralamakla birlikte yaralarını saracak sevgisine sahip çıkacak güçtedir. Burada müvekkilimi asıl rendice edici durum; İkbal Gürpınar vekili tarafından anlaşmalı boşanma için arandıktan ve de müvekkilimin cevabı olumsuz olduktan sonra ilginç bir şekilde medyanın internet sitelerinde tek elden servis edildiği çok açık bir şekilde koruma haberinin yer almış olmasıdır. Gerçekle ilgisi olmayan koruma kararı ile müvekkilim itibarsızlaştırılmak ve de bir nevi cebri olarak boşanmaya zorlanmaktadır. Müvekkilimin bu konuda duruş ve kararı bellidir. Bir boşanma olacak ise usul ve yöntemi bu değildir. Müvekkilimin düşürülmek istendiği pozisyon ile facebook yazışmaları, whatsapp yazışmaları, elektronik posta yazışmaları, sms ve diğer belgeler bunun aksini ispat edici mahiyettedir."
 
"EMRE ERMİŞ BOŞANMA DAVASI AÇMADI" 
"Müvekkilim tarafından herhangi bir boşanma davası açılması söz konusu değildir. İkbal Gürpınar tarafından bir dava açıldığı takdirde tüm belge ve dökümanlar dava dosyasına sunulacaktır. Ülkenin gündeminin ciğerleri dağlayan yürekleri ağlatan şehit cenazeleri ile meşgul olması gerekirken bu suni gündem nedeniyle tüm kamuoyundan özür diliyoruz. Şehitlerimize rahmet,yaralı asker ve vatandaşlarımıza acil şifa,kahraman askerlerimize muzafferiyetler diliyoruz."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 29.07.2015 12:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol