Ezgi Sertel Kimdir, Ezgi Sertel kaç yaşında, Öğren!

Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusu Ezgi Sertel oldu. Yemek programlarının sempatik sunucusu Ezgi Sertel, magazin dünyasının renkli simalarından biri. Vatandaşlar Ezgi Sertel'i merak ediyor. Ezgi Sertel kimdir, kaç yaşında, nereli? soruları internette aratılmaya başladı!

22 Kasım 2021 Pazartesi 16:00
Ezgi Sertel Kimdir, Ezgi Sertel kaç yaşında, Öğren!

Yemek programlarının aranan ismi Ezgi Sertel, yemek programları sunmaya devam ediyor. Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki sunucusu Ezgi Sertel olacak.Geçtiğimiz dönemlerde ikizlerini dünyaya getiren ünlü sunucu mutlu birlikteliğini devam ettiriyor. PekiEzgi Sertel kimdir, kaç yaşında, nereli? detayları sizler için derledik.

EZGİ SERTEL KİMDİR?

Ezgi Sertel 1 Ekim 1981'de Karabük'ün Safranbolu ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 2007 yılında Samanyolu TV'de yayınlanan Tek Türkiye dizisinde oynadığı Zeynep Öğretmen karakteriyle tanınmıştır. Daha sonra Tek Türkiye dizisinden ayrılmıştır. 2006 yılında yayına giren Yağmurdan Sonra adlı dizide Leyla öğretmen karakteriyle izleyici karşısına geçmiştir. Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk da yapan Ezgi Sertel, Show TV'de yayınlanan Lezzet Haritası isimli programla Anadolu'da birçok şehri dolaşarak o şehrin yemeklerini ve kültürünü tanıtmıştır. 7 Eylül 2020 tarihinden itibaren TRT 1 ekranlarında yayına giren Fazlası Zarar adlı yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır.

Ezgi Sertel yyuncu Ozan Çobanoğlu ile evlidir. Ozan Murat Çobanoğlu'nun gelinidir. Ocak 2020'de, erkek ikizleri Tibet ve Mert dünyaya geldiler.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol