Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya Programı Neden Yok?

Esra Ezmeci'nin sunduğu "Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" isimli programı FOX TV ekranlarında yeralmayınca izleyicilerin merak konusu oldu. Peki Esra Ezmeci ile karşı karşıya programına ne oldu, neden yayınlanmadı. İşte cevabı.

11 Ekim 2022 Salı 08:43
Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya Programı Neden Yok?

Ünlü psikolog Esra Ezmeci'nin FOX TV'de yayınlanan "Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" programının neden yayın akışında yer almadığı merak konusu oldu. 

Peki, Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı neden yayınlanmadı? Esra Ezmeci Karşı Karşıya final mi yaptı? İşte yanıtı...

ESRA EZMECİ İLE KARŞI KARŞIYA NEDEN YAYINLANMADI?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına rakip olarak gösterilen programlardan bir tanesi daha final yapıyor. FOX TV'de Fulya ile Umudun Olsun adlı programın yerine getirilen Esra Ezmeci'nin sunduğu program için final kararı alındı. MedyaRadar'ın haberine göre, programın reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamaması üzerine devreye giren kanal yönetimi yayını sonlandırma kararı aldı. Esra Ezmeci'nin programı, 7 Ekim 2022 Cuma günü son kez ekranlarda yeraldı.

ekran-goruntusu-2022-10-10-204241.png

ESRA EZMECİ İLE KARŞI KARŞIYA FİNAL Mİ YAPTI?

Programın reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamaması üzerine devreye giren kanal yönetimi yayını sonlandırma kararı aldı. Program 7 Ekim Cuma günü son kez ekranlara geldikten sonra yayından kaldırıldı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.10.2022 08:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol