Esra Dönmezer kimdir, Esra Dönmezer'İn kedisine ne oldu?

Ünlü oyuncu Esra Sönmezer, son günlerde kedisi Bebek'in hayatını kaybetmesinden duyduğu acıyla gündemde. 2. Sayfa programına konuk olan Esra Sönmezer, kök hücre tedavisi sonucunda hayatını kaybettiği kedisi hakkında açıklama yaptı. Peki, Esra Sönmezer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Esra Sönmezer hakkında merak edilenler...

30 Nisan 2022 Cumartesi 15:33
Esra Dönmezer kimdir, Esra Dönmezer'İn kedisine ne oldu?

Güzel oyuncu Esra Sönmezer, sosyal medyada sık sık videolarını da paylaştığı kedisinin hayatını kaybetmesi nedeniyle büyük üzüntü yaşıyor.

Böbrek hastası olduğu kedisine gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kök hücre tedavisi yaptırmayı kabul ettiğini, ancak yanlış tedavi sonucunda zor günler geçirerek hayatını kaybettiğini söyledi.

"TEDAVİSİNE 1 MİLYON HARCADIM"

Kedisine ve tüm hayvanlara ne kadar değer verdiğini, katıldığı 2. Sayfa programında anlatan Esra Sönmezer, kedisinin tedavisine şimdiye kadar 1 milyon TL harcağını söyledi.

Özel bir hayvan mezarlığına defnettiği kedisi için hayvan mezarlığına 5 bin TL ödediğini de ekledi. Sönmezer, tedaviyi yapan firmaya dava açtıklarını ve ne kadar uzun sürerse sürsün bu işin peşini bırakmayacağını da belirtti.

ESRA SÖNMEZER KİMDİR?

Esra Sönmezer, 23 Şubat 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Arnavut kökenli ailenin tek çocuğudur. 2002 yılında Türkiye'de düzenlenen Güzellik yarışmasında 1. seçilerek herkesin tanıdığı bir isim haline geldi. Türkiye Güzeli seçildiği yıl Dünya Güzeli yarışmasına katıldı ve 4. oldu ancak yarışmada haksızlığa uğradığını düşündüğü için tacını kabul etmeyerek sahneye attı.

Ardından, Turkcell reklamlarında 1 yıl boyunca oynadı, fakat 2002 yılında annesini kaybetti ve ailenin kararıyla 6 yıl çalışma hayatına ara verip, eğitimini tamamladı.

2004-2007 yılları arası şan, solfej ve musiki dersleri aldı. 2007 yılında Müjdat Gezen'in teşviği ile Müjdat Gezen 'Aktör Studio' oyunculuk okuluna girerek, tiyatro, muzik, dans, diksiyon ve Sinema dersleri almaya başladı.

Savaş Dinçel sahnesinde, Müjdat Gezen ile birlikte ‘Jüri’ adlı kabarede, ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’ , ‘Savaşma Seviş’ ve Oda tiyatrosu ekibiylede ‘Meyhane’de Tiyatro’ adlı oyunlarda oynadı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol