EN SEKSİ GÜZELLİK YARIŞMASI

Kemer'de 40 dereceyi bulan sıcaktan bunalan turistler, havuz partileriyle serinliyor

19 Temmuz 2011 Salı 15:55
EN SEKSİ GÜZELLİK YARIŞMASI

 Majesty Kemer Beach Otel ise tesiste konaklayan turistler arasında 'Islak Tişörtlü Güzellik Yarışması' düzenledi.

Kemer'de bulunan turistik tesisler, 40 dereceyi bulan hava sıcaklığında müşterilerini eğlendirmek için farklı organizasyonlara imza atıyor. 

Göynük Beldesi'nde hizmet veren Majesty Kemer Beach Otel, tesiste konaklayan müşterilerini serinletmek ve eğlendirmek için ilginç bir yola başvurdu. Otelde konaklayan turistler arasında 'Islak Tişörtlü Güzellik Yarışması' düzenlendi. 7 turistin yarıştığı yarışmada ilginç görüntüler ortaya çıktı. Otelde kalan diğer müşterilerin de ilgisini çeken yarışmanın finalistleri, havuzda bikini üzerine giydikleri beyaz tişörtleriyle yüzdü. Daha sonra havuz üzerine kurulan platforma çıkarak danslarını sergileyen turist kızlar, ardından bikinilerinin üstlerini çıkardı.



Tesisin animasyon ekibinin ve DJ'lerin müziği eşliğinde havuz başında kendilerini tanıtan kızlar, seksi danslarıyla jürinin dikkatini çekmeye çalıştı. Dansın ardından kendilerini havuza atan finalistler, tekrar podyuma çıktığında ise hortumla üzerlerine su sıkıldı. Tesiste konaklayan tatilciler de güzellerin seksi şovlarını görüntülemek için birbiriyle yarıştı. 

Organizasyonun finalinde bir hafta tatil ödülünü Rus Tatyana Safranova kazanırken, 2'nci aynı ülkeden Tatyana Bogpanova, 3'üncü Ukraynalı Yulia Sykaeva, dördüncü ise Rus Anastasiya Soloveva oldu. Birinci olan Safranova tatille ödüllendirilirken, dereceye giren diğer finalistler de otel içi spa, masaj gibi hizmetlerden ücretsiz yararlanma hakkı kazandı.

Otelin genel müdürü Ülkay Atmaca, dereceye giren güzelleri şampanya patlatarak tebrik etti.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol