EGİAD'DA 'HADİSE'Lİ KUTLAMA

Ege Genç İşadamları Derneği 22 Kuruluş Yıldönümünü İzmir Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen gece ile kutladı. EGİAD’ın yaş günü balosunda22.yıl pastası kesildi, ardından ünlü şarkıcı Hadise sahne aldı.

19 Mart 2012 Pazartesi 13:44
EGİAD'DA 'HADİSE'Lİ KUTLAMA

Hilton Oteli balo salonunda yapılan geceye, EGİAD Başkanı Temel Aycan Şen’in ev sahipliğinde İzmir Vali Yardımcısı Nevzat Ergün, EGİAD eski başkanı Kemal Çolakoğlu, EGİAD Danışma Kurulu Başkanı Oğuz Tatış ve daha birçok dernek üyesi iş adamı ve eşleri katıldı. Türkiye'nin en güçlü sivil toplum kuruluşları arasında yer alan EGİAD'ın 22 başarılı yılın coşkusunu yaşadığı gece, Yatsan Altın Sponsor, Kavuklar Gümüş, Arkas, Atlasjet, Hilton, İzmirgaz ve Nemport Bronz ‘un sponsorluk katkıları ile gerçekleşti.

 
EGİAD Başkanı Temel Aycan Şen, konuşmasına Afganistan’da şehit düşen askerlerin ve ulu önder Atatürk ve 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 97. yıldönümü dolayısı ile saygıyla yad ederek başladı.22 yılı geride bırakan EGİAD’ın dünyadaki benzer örnekleri gibi başarılı bir sivil toplum kuruluşu performansı sergilendiğini,derneğin güçlü ve saygın bir kurumsal kimliğe ulaşmasına geçmiş dönemdeki yönetimlerin ve bu ideale gönül veren üyelerin eseri olduğunu söyledi.
 
Gecede konuşan EGİAD Danışma Kurulu Başkanı Oğuz Tatış, genç işadamlarının güçlü kuruluşu EGİAD’ın22.yıldönümünü içtenlikle kutladığını belirterek yapılan daha güzel çalışmaları takdirle izlediğini, derneğin geçmişte ve bugün yaptığı başarılı işler sayesinde halihazırda geldiği konumu fazlasıyla hak ettiğini söyledi.
 
Sponsor kuruluşlara EGİAD Başkanı Temel Aycan Şen, Danışma kurulu başkanları tarafından gecenin anısına11.dönem simgesi olan ve geçmişten geleceğe kökleri sağlam gövdesi ve toplum dönüşünü ifade eden özel olarak üretilen “Hayat Ağacı” adlı teşekkür armağanı sunuldu.Konuşmaların ardından gecede 22. yıl pastasını EGİAD yönetimi onur konukları ile birlikte kesti. Hadise’ye EGİAD Başkanı Temel Aycan Şen tarafından “Afrodit Güzellik Aynası” hediye edildi.
 
Hadise sahnede şov yaptı
Seksi şarkıcı Hadise birbirinden güzel hareketli şarkıları ile EGİAD üyelerine eğlenceli bir yıldönümü kutlaması yaşattı. Dans şovları ile üyeleri büyüleyen Hadise,”Böyle bir gecede sahne almaktan çok mutluyum” dedi. EGİAD Başkanı Temel Aycan Şen, Hadise’ye gece sonunda “Afrodit Güzellik Aynası” hediye etti.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol