Demet Akalın Yine Alay Konusu Oldu!

Şarkıcı Demet Akalın yazım hatalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

27 Ocak 2021 Çarşamba 12:28

Geçtiğimiz gün Milli Eğitim Bakanlığının bir kitabındaki ‘ilköğretim’ kelimesinin hecelenme şekline tepki gösteren Akalın, “Bunu ben yapsam içimden geçersiniz” demişti.

Koronavirüs salgını sürecinde işsiz kalan ve ekonomik olarak darboğazda olan müzisyenlere dikkat çekmek isteyen Akalın, bu kez de “Konserler başladı mı?” demek isterken “Komserler açıldımı?? Bikaç ilan gördümde??” dedi. Bunun üzerine Akalın sosyal medyada^yine alay konusu oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteği ile bilinen Akalın, kendisine yöneltilen eleştirilere karşılık “Evde oturan tüm müzisyenler için yazıyorum. İsterseniz hiç yazmayayım, salağa yatayım, gideyim başka memlekete” diyerek tepki gösterdi.

PAHALI OTOYOLA ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul-İzmir otoyoluna övgüler yağdıran Demet Akalın'ı arayarak paylaşımı için teşekkür etmişti. 

Şarkıcı Demet Akalın, açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı ve geçiş ücretinin 256 TL olduğu İstanbul-İzmir otoyolunu öve öve bitirememiş, " Pahalı deniyor ama dünya yolu iki saatte geldik" demişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.01.2021 16:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol