DEFNE JOY'UN ÖLÜMÜNDE FLAŞ GELİŞME!

Foster’ın eşi İlker Yasin Solmaz’ın Avukatı Ayşegül Mermer açıkladı...

01 Temmuz 2011 Cuma 18:36
DEFNE JOY'UN ÖLÜMÜNDE FLAŞ GELİŞME!

 Defne Joy Foster’ın eşi İlker Yasin Solmaz’ın Avukatı Ayşegül Mermer, Adli Tıp’ın yeni raporunda Foster’ın öldüğü evde iki farklı kişiye ait DNA örneğinin tespit edilmesi üzerine soruşturmaya ilişkin yeni taleplerde bulunduklarını açıkladı. 

Av. Mermer, “Kerem Altan’ın olay gecesi orada bulunan kişilere ilişkin daha önce bir açıklaması yoktu. Sayın Savcıdan Altan’ın tekrar sorgulanmasının yanında bu kişilerin de kimler olduğunun tespit edilip soruşturmaya dâhil edilmelerini talep ettik” diye konuştu. 

Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster’ın ölümüyle ilgili olarak Adli Tıp Kurumu’nca hazırlanan yeni raporda, evde iki farklı kişiye ait DNA örneği bulunduğuna yer verildi. Söz konusu yeni bulgular üzerine, TRT Haber’de yayınlanan Merkez Haber’e konuşan Foster’ın eşi İlker Yasin Solmaz’ın Avukatı Ayşegül Mermer, soruşturmaya ilişkin yeni taleplerde bulunduklarını açıkladı. 

“Daha önce bir açıklaması yoktu”
Raporda, Foster’ın kanında uyuşturucu ve uyarıcı maddeye rastlanmadığının kesin olarak belirlendiğini, ölüm olayının alkolle birlikte alınan astım ilaçlarının muhtemel yan etkilerine bağlı olarak meydana gelmiş olabileceğinin belirtildiğini anlatan Avukat Ayşegül Mermer, “Bizim merak ettiğimiz bir husus, ‘erken müdahale olsa idi kurtarılabilir miydi’? Bununla ilgili raporda kesin bir tespit yapılamayacağı belirtilmiş. Biz sayın Savcıdan ek rapor talebinde bulunduk, sonuçları bekliyoruz” dedi. 

Av. Ayşegül Mermer, evde yapılan incelemelerde Defne Joy Foster ve Kerem Altan dışında bir kadın ve erkeğe ait DNA izlerinin saptandığının belirlenmesi konusunda ise şu açıklamayı yaptı: “Kerem Altan daha önce, soruşturma gizli yürütülmeden önce basına intikal etmiş açıklamalarında, Emniyette ve Savcılıkta çelişkili ifadelerde bulunmuştu. Olaya ilişkin ve olay gecesi orada bulunanlara ilişkin bir açıklaması yoktu. Dolayısıyla Kerem Altan’ın tekrar sorgulanarak ve ayrıca bu kişilerin kimler olduğunun tespit edilip bu kişilerin de soruşturmaya dahil edilmesini sayın Savcıdan talep ettik.”





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol