ÇEŞME'DE 'KLAZZ BROTHERS' RÜZGARI!

Klazz Brothers & Cuba Percussion, şef Erol Erdinç yönetimdeki orkestrayla Çeşme'de konser verdi.

26 Ağustos 2013 Pazartesi 13:46
ÇEŞME'DE 'KLAZZ BROTHERS' RÜZGARI!
Müdahale seçenekleri arasında bir hava operasyonu düzenlenmesi ihtimali öne çıkıyor.

Çeşme Belediyesi ile Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) işbirliğiyle düzenlenen Çeşme Açık Hava Tiyatrosu'ndaki konseri, Çeşme Belediye Başkanı CHP'li Faik Tütüncüoğlu ve TÜLOV Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan'ın da aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişi izledi. Kilian Forster, Bruno Bohmer Camacho ve Tim Hahn'dan oluşan Klazz Brothers, Kübalı müzisyenlen Alexis Herrera Estevez ve Elio Rodrigez Luis'in de katılımıyla, klasik ve caz müziği Küba ritimleriyle birleştirdikleri 6 albümlerindeki parçaları söyledi. İki saat süren konserde grup, şef Erol Erdinç yönetimindeki 70 kişilik Büyük Senfonik Orkestra eşliğinde 'Senfonik Salsa' eserleri seslendirdi.

Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu konserin sonunda yaptığı konuşmada, "TÜLOV'la beraber bu gece size unutamayacağınız ve keyif alacağınız bir müzik ziyafeti sunduk. Bu topluluk Ankara'da 12 bin kişiye hitap etti" dedi.

TÜLOV Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan ise sanata ve kültüre verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Tütüncüoğlu'na teşekkür edip, "7 Eylül Cumartesi günü de yine burada, Türkiye'nin 10 tenorunun konseri olacak" dedi.

Konser sonunda Çeşme Belediyesi ve TÜLOV tarafından gruba çiçek verildi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.08.2013 13:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol