Cem Yılmaz’ Diamond Elite Platinum Netflix’te

Cem Yılmaz'ın 3 yıldır kapalı gişede sürdürdüğü Diamond Elite Platinum Plus gösterisi Netflix platformunda yayınlandı.

31 Aralık 2021 Cuma 16:31
Cem Yılmaz’ Diamond Elite Platinum Netflix’te

Cem Yılmaz, Diamond Elite Platinum Plus gösterisi kapsamında çıktığı turneyi dijital ortama taşıdı. Başından beri kapalı gişede olan stand-up, ünlü komedyenin Netflix ile yaptığı anlaşmayla 190 ülkede yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde Netflix’in sevilen dizisi The Witcher temalı özel bir tanıtım videosu hazırlanan Diamond Elite Platinum Plus, Netflix izleyicileriyle buluştu.

Cem Yılmaz'ın Netflix ortaklığıyla hayata geçirdiği sitcom projesi Erşan Kuneri için yeni set görüntüleri paylaşıldı.

Diamond Elite Platinum Plus, Netflix Orijinali olarak yayında
Netflix Orijinal içeriği olarak platformdaki yerini alan Diamond Elite Platinum Plus’ın konusu “Ünlü komedyen Cem Yılmaz bu hicivsel ve samimi stand-up gösterisinde sosyal medya, Türklerin yurt dışı tatilleri ve kendi çocukluğu hakkında hikâyeler anlatıyor.” ifadeleriyle özetlendi.

Cem Yılmaz, 3 yıldır kapalı gişede sürdürdüğü Diamond Elite Platinum Plus gösterisine 3-4-5 Ocak tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezinde veda edecek.

Ayrıca sanatçı Emre Yusufi, gösteriye özel bir NFT hazırladı. Ünlü komedyen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, dijital eseri “Sanatçı dostum Emre’nin bu NFT’sini yakında paylaşacağız” ifadeleriyle duyurdu.

En son 2011 yılında CM101MMXI Fundamentals ile hayranlarının karşısına çıkan Cem Yılmaz, gösteriyi 2013’te sinemada yayınladı. Filmler hariç Yılmaz’ın 4. büyük gösterisi olan Diamond Elite Platinum Plus canlı izleyenlerden de olumlu geri dönüşler almayı başardı.

Sizler de bugünden itibaren Diamond Elite Platinum Plus’ı Netflix platformunda izleyebilirsiniz. Ancak videonun kalitesi Netflix üyeliğinizin paketine göre değişecektir. Örneğin Temel paketi kullanıyorsanız, 1080P çözünürlüğünde izleyemezsiniz.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol