“BEN AGAÇ KESTİRMEDİM...“

Şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, basında yer alan çiftliğinin bulunduğu bölgede ''ağaç kestirme'' iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

05 Nisan 2011 Salı 18:21
“BEN AGAÇ KESTİRMEDİM...“


Tarkan, yaptığı açıklamada, son günlerde bazı basın ve yayın organlarında çıkan ''ağaç kestirme'' ve benzeri başlıklı haberlerin kendisini üzdüğünü bildirdi.
Doğayı korumaya yönelik birçok projede yer aldığını, şu ana kadar bu konuyla ilgili bir açıklama yapamamış olmasının da yurt dışında turnede olmasından kaynaklandığını ifade eden Tarkan, şunları kaydetti:
''Söz konusu ağaç budaması bilgim dışında gerçekleştirilmiştir. Ancak, çiftliğimin olduğu bölgede, orada yaşayan herkes, bu dönemlerde ağaç budaması, kuruyan ağaçların temizlenmesi gibi rutin işlemleri her sene yaptırmaktadır. Bu sene her zamankinden farklı bir uygulama yapılıp yapılmadığını öğrenmek için derhal gereken detaylı incelemeyi yerinde yapacağım. Ayrıca, yine çıkan haberlerde fosseptik olarak tanımlanan boru ise doğaya zararlı atıkların boşaltılmasında kullanılan bir boru değil, sadece fazla yağmur suyunun dereye akıtılması için kullanılan bir su drenajıdır.''





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol