BABASININ TACİZİNİ BÖYLE ANLATTI!

Geçtiğimiz günlerde 'yılın babası' seçilen Michael Lohan'ın aktris kızı Lindsay Lohan'ı küçükken taciz ettiği öne sürüldü.

22 Mayıs 2011 Pazar 15:23
BABASININ TACİZİNİ BÖYLE ANLATTI!

 Küçük yaşlarda adım attığı Hollywood dünyasında oyunculuğu ve güzelliğiyle kısa sürede şöhreti yakalayan Lindsay Lohan, son yıllarda skandallar kraliçesi olmuştu.

Lezbiyen ilişkileri, boy gösterdiği marjinal partiler ve verdiği frikiklere 'uyuşturucu' tedavisini de ekleyen seksi aktris, geçtiğimiz aylarda 'uyuşturucu kullanmak' yüzünden yargılanıp ardından tedavi görmüştü

Kızının bu zor döneminde yanında olan Michael Lohan ise geçtiğimiz günlerde "Yılın babası" seçildi. Lohan'ın bu unvanı almasında; "Kızımın uyuşturucu kullanmasının suçlusu benim" diyerek çıkardığı günah etkili olmuştu!



Lindsay Lohan'ın skandallarla dolu hayatının altından ise bir dram çıktı. İddialara göre; ünlü aktris; küçük yaşlarda babası Michael Lohan'ın tacizine uğradı. Evden kurtulmak için küçükyaşta Los Angeles'a gelen Lindsay Lohan, burada Hollywood alemine daldı. Baba Lohan ise iddialar karşısında hala suskun
.
DJ Samantha Ronson'la yaşadığı lezbiyen ilişkiyi açıklayarak şaşkınlık yaratan Lindsay Lohan'ın bu skandallarla dolu yaşamının nedeni babası... Lindsay Lohan, şimdilerde kendisine küçükken tacizde bulunduğu iddia edilen babası için, "Bu hale gelmemde suçlu babam. Çok içer, sürekli hapse girer ve annemi sürekli döverdi" açıklaması yapmıştı.







Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol