AYLIK 200 BİN LİRA NAFAKA İSTİYOR

Feryal Gülman, ‘Zina yaptı’ diyerek 21 yıllık eşi Kemal Gülman’a boşanma davası açtı. ‘Örnek evliliği’ bir basın açıklamasıyla bitiren Feryal Hanım, aylık 200 bin TL nafaka talep etti.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 14:30
AYLIK 200 BİN LİRA NAFAKA İSTİYOR

 Ve masal bitti... Cemiyet hayatının parmakla gösterilen çifti Feryal-Kemal Gülman (74), yollarını ayırıyor. Feryal Gülman (47), Gülman Group CEO’su eşinin zina yaptığı ve sadakatsiz davrandığını öne sürerek boşanma davası açtı. 21 yıllık evlilikleri örnek gösterilen Gülman çiftinin boşanacağı, Feryal Gülman’ın avukatı Gökmen Başpınar tarafından hazırlanan bir basın açıklamasıyla duyuruldu. 

 
‘SOMUT VERİLER VAR’ 
 
Açıklamada şu cümlelere yer verildi: Müvekkilimiz eşinin onur kırıcı sadakatsizliği ve zina eylemlerini kısa süre önce şüpheye mahal bırakmayacak biçimde somut veriler vesilesiyle öğrenmiştir. Saygın konumu ve onurlu karakter yapısı gereği evliliğini devam ettiremeyeceğine karar vermiş ve tarafımızca bugün (23.07.2013) İstanbul Aile Mahkemeleri’nde boşanma ve mal tasfiyesi konulu iki ayrı dava ikame etmiştir. 
 
Müvekkilimizin boşanmaya ek talepleri, oğlunun velayetinin kendisine verilmesi, mal paylaşımı, bunun yanı sıra aylık 200 bin TL kendisi, 25 bin TL oğlu için tedbir nafakası, 100 milyon TL manevi, 100 milyon TL maddi tazminat olmuştur...
 
EVLİLİĞİMİ BİTİRME KARARI ALDIM
 
Feryal Gülman haberlerin ardından Twitter sayfasına "Kemal Gülman'la 21 yıllık evliliğimi sadakat yükümlülüğüne aykırı davranışları ve zinasından ani ve sürpriz bir biçimde bitirme kararı aldım" notunu düştü.
 

OĞLU, 3.5 MİLYON TL ÖDEMİŞTİ
 
Kemal Gülman’ın ilk evliliğinden olan oğlu Lemi Gülman, eşi Reyhan Gülman’dan 2007’de ayrılmıştı. Boşanma davası sürerken, Gülman’ın spiker Ece Özbek’le aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Geçen yıl sonuçlanan boşanma davasında mahkeme, Lemi Gülman’ı 3.5 milyon lira tazminata mahkûm etti. Gülman ve Ece Özbek, boşanma kararının ardından önceki gün nikâh masasına oturmuştu.
 
‘O KADIN 22 YAŞINDAKİ TULUĞ BOLVERDİ’ 
 
Feryal Gülman, eşinin kendisini 22 yaşındaki Tuluğ Bolverdi ile aldattığını söyledi.  İlişkiyi 2 aydır bildiğini, telefon konuşmalarına şahit olduğunu belirten Gülman, ‘Hatta sevgilisi için gençleşmeye Almanya’ya gitmiş” dedi. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.07.2013 14:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol