2013'ÜN MELEKLERİ...

10 Aralık 2013 tarihinde Amerikan CBS kanalından canlı yayınlanacak olan defilede Victoria's Secret şovunun melekleri belli oldu.

12 Eylül 2013 Perşembe 12:38
2013'ÜN MELEKLERİ...

  İç giyim markası Victoria's Secret'ın her yıl gelenek haline gelen gösterilerine birkaç ay kala hangi meleklerin defilede yer alacağı yavaş yavaş belli olmaya başladı.

10 Aralık 2013 tarihinde Amerikan CBS kanalından canlı yayınlanacak olan defilede dünyanın en gözde mankeleri arasında yerlerini alan Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Doutzen Kroes, Karlie Kloss, Lindsay Ellingson defilede yerlerini alırken kadroda Miranda Kerr'in olmaması dikkatlerden kaçmadı.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; ünlü model Miranda Kerr geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada nisan ayında çocuğuyla ilgilenmek için Victoria's Secret işlerinden bir süre uzak kalacağını belirtmişti.

Birbirinden ünlü meleklerin yer aldığı defilede Cara Delevingne ve Jourdan Dunn'ın gibi isimlerin bir kez daha Victoria's Secret podyumunda yer alıp almayacağı ise henüz belli olmadı.

One Direction'ın sahne alacağı gecede, performans sergileyecek olan diğer isim henüz açıklanmadı. G.PORT MAGAZİN

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.09.2013 12:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol