10 BİN ERKEKLE YATTIM...

15 yıl eskortluk yapan kadının hayatı kitap oldu

01 Temmuz 2014 Salı 10:40
10 BİN ERKEKLE YATTIM...

 Avustralya'nın Melbourne kentinden Gwyneth Montenegro isimli kadın, 10 binin üzerinde erkekle birlikte olduğu hayatını kitaba aktardı

 
Montenegro, luk yaparak kazandığı 15 yılı kitap hâline getirdi.
 
Toplam 10 bin 91 erkekle birlikte olduğunu yazdığı kitabıyla Montenegro, Avustralya ve İngiliz basınının dikkatini çekti.
 
'SAATTE 500-1000 DOLAR KAZANDIM'
Muhafazakâr Hıristiyan bir ailenin kızı olarak dünyaya geldiğini söyleyen 36 yaşındaki Montenegro, kariyerinin zirvesindeyken saat başı 500 ila 1000 dolar arasında kazandığını anlattı.
 
Aktardıklarına göre, daha önce alkol, uyuşturucu ve ekseninde bir hayat süren Montenegro, üç yıl önce 'hızlı' yaşantısından kopup yerleşik bir düzene geçmeye karar verdi.
 
BİR DAHA OLSA YAPMAM
Avustralya'yı köşe bucak gezen ve çağrıldığında egzotik adalara dahi giden Montenegro, kazancını lüks bir araba ve kıyafetlere harcadığını ve luğa nasıl başladığını da "10,000 Men and Counting" (10 Bin Erkek ve Dahası) isimli kitabında yazdı.
 
Buna göre, Montenegro, 18 yaşında bir gece kulübünde eğlence sonrası bir grup tarafından tecavüz uğradıktan sonra hayatı bir daha eskisi gibi olmadı.
 
19 yaşında masa üstünde dans eden kadın arandığı ilanını görüp başvurdu ve 21 yaşında seçkin bir oldu.
 
Modellik yaptığını söylediği ailesi, Montenegro'nun mesleğini ilk kez 24 yaşında, bir trafik kazası sonrasında öğrendi. Korktuğu gibi bir tepkiyle karşılaşmayan, aksine ailesinin desteğini gören Montenegro, başka bir hayalin peşine düştü ve 29 yaşında tam uçuş ehliyetiyle pilotluk için lisansını aldı.
 
Fakat uçuş hayallerine de böbreklerindeki bir sorun nedeniyle kısa sürede veda etti.
 
Artık bir işletmeci olan Montenegro, "Bir daha başa dönsem, aynı yoldan gitmezdim" diye konuşuyor.









'10 bin erkekle yattım'

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 01.07.2014 10:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol