VALİ KIRAÇ'TAN ATAMA YORUMU...

İzmir'de yaklaşık yedi yıldır görev yapan İzmir Valisi Cahit Kıraç Diyarbakır'a, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak da İzmir'e atandı.

06 Mayıs 2013 Pazartesi 15:43
VALİ KIRAÇ'TAN ATAMA YORUMU...

 Sürpriz gelişmeyi değerlendiren İzmir Valisi ve EXPO Yürütme ve Yönlendirme Kurulu Başkanı Mustafa Cahit Kıraç, kendisine henüz kararın tebliğ edilmediğini belirterek, görev verilen her yere gidebileceğini söyledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Kıraç, şöyle konuştu: "Karar henüz çıkmadı. Elimize bir bilgi gelmeden birşey söyleyemem. Görmeden kararı değerlendiremem. Ortada birşey yok. Doğmamış çocuğa don biçemeyiz. Bir karar vericinin kararını aldıktan sonra biz onu değerlendirebiliriz. Üzüntü duymam. Nerelerden geldik buraya?" 
12 Haziran'da EXPO için Paris'e gidecek olan aynı zamanda EXPO Yürütme ve Yönlendirme Kurulu Başkanlığı görevini yürüten İzmir Valisi Cahit Kıraç, EXPO ile ilgili çalışmalarını sürdüreceğini belirterek
"Bu ülke bizim her noktası bizim. Ben, doğunun en uç noktasında Ağrı’da Şırnak’ta, Enzincan’da, Elazığ ve Hatay’da görev yaptım. Bugün de yaparız. Vatanın her toprağı her karışı bizim. Doğu batı, kuzey güney fark etmez" dedi.
Vali Kıraç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Diyarbakır’da, Urfa’da, Şırnak’ta valisiz, kaymakamsız hizmet olur mu? Adli görev yapacak hakim, savcı olmadan yürür mü öğretmen olmadan? Orası nasıl ülkemizin bir şehri ise burası da şehrimiz. Bu görevler ilgililer tarafından yerine getiriliyor. Kararı görelim ondan sonra konuşuruz. Şimdiye kadar verilen görevi yaptık bundan sonra da yaparız. Benim için çok önemli değil. Karar verici ben değilim ki." 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.05.2013 15:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol