SO ICE BEACH SEZONA MERHABA DEDİ

Alaçatı’nın Yeni Yüzü “so ICE BEACH” sezona merhaba dedi.

29 Mayıs 2012 Salı 10:50
SO ICE BEACH SEZONA MERHABA DEDİ
M.Ö. 7. Yüzyıla ait bir tarih. İhtişamlı ve göz alıcı bir güzellik.  Bir tarafınızda muhtşem  Alaçatı kıyısında yaşamın özgürlüğünü, renklerin cümbüşünü ve bir tatil düşünü size  sunan saklı bir cennet. Diğer tarafta tadına doyamayacağınız yemekleri ve servis hizmetiyle 5 yıldızlı hizmeti deniz kenarına taşıyan so ICE BEACH. 
Alaçatı Solto Otel’in Plajında hizmet veren so ICE BEACH;  güneşin ve tatilin keyfini doyasıya yaşamak isteyen,  yazın sıcak günlerini daha eğlenceli ve hareketli geçirmeyi hayal eden tatil severlerin yeni adresi oluyor.Dünyaca ünlü plajlara taş çıkartan yeni dekoruyla hizmet vermeye başlanan mekanda,  misafirlerin rahat etmeleri için bütün detaylar düşünülmüş.  Plaj orijinal tasarımı ile yeniden dekore edilerek sıra dışı atmosferiyle bir restaurant, bir plaj, bir eğlence mekanı olmanın çok ötesinde “yeni bir keyif anlayışı” yaratarak, güler yüzlü ve işinin ehli personeliyle farklılığını ön plana çıkarıyor. Sıcaklardan bunalan ve “Oof şöyle güzel bir plajda olsaydım!” diye hayal kuranları, yeni konsepti ve zincirin ilk halkası olarak kapılarını açan so ICE BEACH, çok yakında açacağı şubeleriyle hızla büyümeyi hedefliyor.
Haftanın her günü, günün her saati dolup taşan ve İzmir’in güzide tatil ilçesi Çeşme’de, Alaçatı’nın en temiz sahiline ve en güzel plajına sahip olan eğlence mekanı,  Ege'de sezona damga vurmaya hazırlanan popüler  mekanlar arasında liderliği kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor.  9 Haziran'da spor, sanat ve medya dünyasından ünlü birçok ismin katılacağı mutheşem bir açılış töreni yapmaya hazırlanan  so ICE BEACH, “bu yaz ne yapalım” diye düşünen eğlence müdavimlerinin sabırsızlıkla beklediği işletmeler arasında yer alıyor. so ICE BEACH İzmir’i kasıp kavurmaya, eğlenmeyi bilen ve sevenlerin yeni adresi,keyifli mekanı olmaya hazırlanıyor.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol