SABAHLARA KADAR SORGULAMALARI OKUYOR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hiçbir sıkıntılarının olmadığını, 3 gündür sabahlara kadar avukatlar aracağıyla sorgulamaların sonuçlarını okuduğunu söyledi.

05 Mayıs 2011 Perşembe 18:21
SABAHLARA KADAR SORGULAMALARI OKUYOR

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na yönelik destek ziyaretleri devam ediyor. Başkanı ziyaret eden Sasalı'lı kadınlar, gözyaşlarına boğuldu. Kocaoğlu'na destek ve moral vermek için bir araya gelen Sasalı halkı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nu miting alanına çevirdi. Sasalı'nın eski Belediye Başkanı Veli Kasap'ın önderliğinde gerçekleşen ziyarete katılanlar, Başkan Kocaoğlu'nun duygu yüklü konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı. Ziyarete genç-yaşlı, kadın-çocuk 250'yi aşkın vatandaş katıldı.
    Sasalı Belediye Başkanı ile halkına desteklerinden dolayı teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Hiçbir sıkıntımız yok. 3 gündür sabahlara kadar, avukatlar aracılığıyla sorgulamaların sonuçlarını okuyorum.” diye konuştu. Başkan Kocaoğlu, özetle şunları söyledi:
“Benim hayatım boyunca hiç düşmanım olmadı. Bildiğim öyle… Zaman zaman bilerek ya da bilmeyerek kötülük yapanlar oldu. Şu anda İzmir'de küs olduğum, konuşmadığım hiçbir insan yok. İnsan, kin tutmayarak, affederek yücelir. Herkese vatandaş olarak baktım, bakıyorum. Kimseye o parti, bu parti diye bakmadım. Bana bu belediyeyi emanet ettiler. Ben de bu görevi yaptığım sürece buna layık olacağım.”
    Başkan'ın konuşması, sık sık “Aziz başkan, sen bizim her şeyimizsin” “Seninle gurur duyuyoruz” sloganlarıyla kesildi.
    Sasalı eski Belediye Başkanı Veli Kasap ise İzmir ve Sasalı halkının Başkan Aziz Kocaoğlu'nu bağrına bastığını söyledi. Kasap, “Siz bizim gönlümüzde taht kurdunuz. Kendimi, onunla çalışırken hep çok rahat hissettim ve onu örnek aldım. Aziz başkan, mazlumun ve genelin yanında oldu. Merkezde ne varsa, beldede o olacak demiş ve uyguladı.” diye konuştu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol