METRODA DEFİLE KEYFİ...

İzmir Metro A.Ş., 11. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Konak İstasyonu yolcularına bir sürpriz hazırladı.

12 Mayıs 2011 Perşembe 15:46
METRODA DEFİLE KEYFİ...

Metroyla yolculuk yapmak için istasyona gelen İzmirliler, Konak Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen defileyi seyretme fırsatı buldu. İzmir Metro A.Ş. Genel Müdürü Sönmez Alev, 2000 yılından bu yana hizmet veren metroda çeşitli kültür ve sanat faaliyetlerini şehirlilerle paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Konak Halk Eğitim Merkezi kursiyer, öğretmen ve usta öğreticileri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru eserlerin sergilendiği "Cumhuriyetten Günümüze Çağdaş Kadın" visimli defile büyük ilgi gördü. Titiz bir çalışma sonucu hazırlanan birbirinden güzel giysileri, kursiyerler ve öğretmenleri tanıttı. En çok alkışı ise motiflerle süslü gelinlik tasarımı aldı.
İzmir Metro A.Ş.’nin bu yılki kutlama programına Devlet Tiyatrosu, Opera ve Bale Çalışanları Vakfı (TOBAV), Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Ege Üniversitesi öğrenci toplulukları da katkıda bulundu. Etkinlikler, 23 Mayıs 2011'de son bulacak.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol