Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın da katılımıyla gerçekleşen gecede sahne alan Rebetiko müziğinin en iyi temsilcilerinden Evrim Ateşler ve Okeanos Topluluğu hayvanseverlere unutulmaz anlar yaşattı.
HAYAD Başkanı Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu yaptığı konuşmada, yılbaşından bu yana görevde olduklarını, ancak disiplinli ve özverili çalışmalar sonucu, az zamanda çok yol kat ettiklerini söyledi. Kendilerine destek olan Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a teşekkür eden Prof. Dr. Kuruoğlu, yaptıkları çalışmaları sokak hayvanlarının tedavisi, barınaktaki hayvanların beslenme ve sağlık sorunlarının çözümüne katkı, kurumsal çalışmalar ve son olarak da Foça Belediyesi tarafından kendilerine verilen dernek ofis ve kliniğinin tadilatı ile düzenlenmesi şeklinde özetledi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise, Foça’da şimdiye dek ilk kez bir sivil toplum örgütünün bu denli ciddi ve ilkeli çalıştığını belirterek her zaman HAYAD’ın yanlarında olacaklarını ifade etti.
.jpg)
.jpg)
yuzdeyuzhaber
Dikkat!
Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.
Üye Girişi Üye Ol