Yılmaz Özdil, Kılıçdaroğlu İçin Kendini Savundu

Selvi Kılıçdaroğlu'nun programa serum takıp çıktığı, rahatsızlığı nedeniyle aldığı ilaçlardan dolayı uyuyakaldığı açıklanmıştı. Selvi Kılıçdaroğlu'nun görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştığı için eleştirilen Yılmaz Özdil, kendini savundu.

06 Aralık 2022 Salı 12:26
Yılmaz Özdil, Kılıçdaroğlu İçin Kendini Savundu

Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil, CHP’nin düzenlediği İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun uyuduğu görüntüyü paylaşarak “Heyecan verici bir toplantı oldu…” diye yazdı.

Bu paylaşımın ardından Yılmaz Özdil eleştiri yağmuruna tutuldu. 

Kendisine gelen hakaretlere bugünkü köşesinde yer veren Yılmaz Özdil, "O fotoğrafı yayınlamadım, bizzat CHP'nin iletişim ekibi yayınladı" dedi.

Kendisine gelen mesajlardan birinin “namert” olduğunu ve bunu diyen kişinin CHP belediyesinde basın danışmanı olduğunu da belirttiği yazısında, “Topluca linç edersek, kariyerini kaybetmekten korkar, ‘gördüğünü yazmaktan vazgeçer’ diye düşünüyorlar. 20 senedir böyle sanıyorlar. Mahalle baskısına boyun eğmediğimi, kariyerimi filan önemsemediğimi en iyi Chp'lilerin biliyor olması lazım… Yine de takdir sizin, benim açımdan bir kez daha denenmesinde sakınca yok. Ama sonradan söylemedin demeyin, ben gördüğümü yazarım” dedi.

Yılmaz Özdil devamında şunları kaydetti:

“Kılıçdaroğlu'nun eşinin uyuklama görüntüsünü ben yayınlamadım, bizzat CHP yayınladı, ben dahil, herkes gördü. CHP'nin prodüksiyon ekibi var, çekimi onlar yapıyor, rejisini

onlar yönetiyor, medyaya frekans bilgileri veriliyor, isteyen televizyon kanalı o frekansa giriyor, ortak yayına katılıyor. Jeremy Rifkin konuşurken, Kılıçdaroğlu ve eşi ekrana getirildi, o görüntü naklen yayınlandı, izleyen herkes gördü.

Televizyoncu arkadaşlar gayet iyi bilir, rejiden tüm kameraların görüntüsü eşzamanlı olarak takip edilir, hangi kamerayı seçersen, ekrana onun görüntüsü gelir, uzaktan kumandayla kanal değiştirir gibi, tamamen rejinin elindedir, istediğini gösterirsin, istemediğini göstermezsin, uyuyan, burnunu karıştıran, kulağını kaşıyan gibi görüntüler olursa, o kamera açısı ekrana yansıtılmaz, yansıtırsan ok yaydan çıkar, o görüntüyü asla geri alamazsın, herkes görür.

Yılmaz Özdil yaygarası güzel de… CHP'nin bu kadar önem verdiği, günlerdir bangır bangır çağrı yaptığı, tüm Türkiye'yi ekran başına davet ettiği tarihi vizyon toplantısında -göz göre göre- o görüntü niye ekranlara getirildi?”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.12.2022 12:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol