Yeni Maliye Bakanı Nebati'nin Yüzlerce Mağazası Varmış!

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilen Nureddin Nebati'nin ticaretle uğraştığını ve yüzlerce mağazasının olduğu ortaya çıktı.

02 Aralık 2021 Perşembe 19:43
Yeni Maliye Bakanı Nebati'nin Yüzlerce Mağazası Varmış!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin de ticaretle uğraştığı ortaya çıktı.

Lütfi Elvan'ın görevden alınarak Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Nureddin Nebati getirildi. Nebati göreve getirilmesinin ardından TBMM'de yemin etti. Yemin töreninin ardından bakanlıkta devir teslim töreni gerçekleşti.

"NUREDDİN NEBATİ DE TÜCCAR ÇIKTI"

Gazeteci Orhan Uğuroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni bakana ilişkin "Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de TÜCCAR çıktı" ifadesini kullandı.

"Nebati ailesi 110 mağaza açtı" diyen Uğuroğlu, "Bu mağazaların 97’si yurt içinde, 13’ü ise yurt dışında faaliyet gösteriyor. BG Baby, Tyess, Nebbati, BG Store gibi işletmelerin de sahibidir Nebati ailesi" diye yazdı.

Uğuroğlu son olarak, "Hayırlı işler Tüccar Bakan" dedi.

İşte Orhan Uğuroğlu'nun o paylaşımı:

Öte yandan Nureddin Nebati'nin doktora tezi de ortaya çıktı. Bakan Nebati'nin tezinin Kocaeli Üniversitesi'nde 'AKP teşkilatları' üzerine olduğu ortaya çıktı.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin doktora tezi de bambaşka bir konuda çıktı.

YÖK Tez Merkezi'nden ulaşılan tezin konu başlığının, "AK Parti teşkilatlarının demokratik değerlere bakışı üzerine karşılaştırmalı bir analiz: Milli görüşten muhafazakâr demokrasiye" ismiyle yayınlandı.

EKONOMİ EĞİTİMİ YOK

Nebati'nin ayrıca 'ekonomi' üzerine hiçbir tahsil görmemiş olması dikkat çekti.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın resmi sitesinde Nebati'nin eğitimiyle ilgili şu bilgiler yer alıyor:

"Siyaset Bilimi Uzmanı; İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsünde Uluslararası İlişkiler alanında yaptı. Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Doktora unvanını aldı. Farklı Üniversitelerde Siyaset Bilimi, Türk Siyasal Hayatı, Devlet ve Siyaset Sosyolojisi dersleri verdi."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.12.2021 19:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol