WhatsApp'tan Yeni Açıklama!

Whatsapp'ın Twitter adresinden yapılan açıklamaya göre, “Özel mesajlarınızı uçtan uca şifreleme ile korumaya devam ediyoruz. Gizlilik politikasındaki güncelleme, arkadaşlarınız veya ailenizle olan mesajlarınızın gizliliğini etkilemez” ifadeleri kullanıldı.

12 Ocak 2021 Salı 12:02
WhatsApp'tan Yeni Açıklama!

Whatsapp son dönemdeki gizlilik sözleşmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Twitter'dan yapılan açıklamaya göre, “Bazı söylentilere değinmek ve yüzde 100 net olmak istiyoruz. Özel mesajlarınızı uçtan uca şifreleme ile korumaya devam ediyoruz. Gizlilik politikasındaki güncelleme, arkadaşlarınız veya ailenizle olan mesajlarınızın gizliliğini etkilemez” ifadeleri kullanıldı.

WhatsApp’ın yeni güncellemesiyle ilgili en çok şikayet edilen konular belirlendi. Şikayetvar Marka Sayfası Ziyaret Trendi’ne göre, WhatsApp hafta sonu 87 bin 468 kez görüntülenerek sosyal medya uygulamaları kategorisinde en çok ziyaret edilen marka oldu. Kişiler ise en çok yanlışlıkla onayladıkları sözleşmenin iptal edilmesi için şikayet oluşturdu. Bir diğer en önemli şikayet ise onaylanan sözleşmenin iptali için bir butonun olması olarak bildirildi. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.01.2021 18:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol