Türkiye, AKP'li Konya'da Hayvan Vahşetini Konuşuyor

AKP'li belediyelerin hayvanlara yönelik acımasız uygulamaları devam ediyor. Mamak Belediyesi'nin hayvan katliamı sonrasında bu kez de AKP’li Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde bir görevlinin kürekle bir köpeği öldürdüğü iddia edildi. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 2 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

25 Kasım 2022 Cuma 10:37
Türkiye, AKP'li Konya'da Hayvan Vahşetini Konuşuyor

AKP’li Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

Konu ile ilgili AKP’li belediye resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada soruşturma başlatıldığı ifade edilerek, “Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizde yaşandığı iddia edilen üzücü olay hakkında soruşturma başlatılmıştır. Bu hususlarda kurumsal hassasiyetimiz en üst noktadadır. Konu etraflıca değerlendirilerek sorumlular hakkında yasal işlem ve suç duyurusu yapılacaktır.” denildi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hayvan Rehabilite Merkezimizde hepimizi derinden sarsan olayı gece inceledik, sorumluları açığa aldık, suç duyurusunda bulunduk ve şüpheliler gözaltına alındı. Süreci tüm yönleriyle sonuna kadar hassasiyetle takip edeceğiz” dedi.

Öte yandan, Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan yazılı açıklamada, konuyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 2 şüphelinin gözaltına alındığı aktarıldı.

Sosyal medyada ise pek çok duyarlı vatandaş isyan etti. Kimileri 'Allah belanızı versin' dedi, kimileri ise 'İnandığınız din bu mu' ifadelerini kullandı. İşte onlardan bazıları:

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 25.11.2022 10:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol